Camping Koppang in de uitgestrektheid van Hedmark

Koppang Camping is een gezellige ruim opgezette familiecamping en biedt plaats aan tenten, caravans en campers. Daarnaast zijn er 20 hutten in verschillende formaten en uitrustingsniveaus te huur.

Koppang Camping ligt in de uitgestrektheid van Hedmark, Noorwegen’s grootste provincie, in het zuid-oosten van het land. U vindt onze camping aan weg 30, een zijweg van rijksweg 3 welke vanaf Hamar via Elverum en Rena naar noord Noorwegen loopt. De 30 loopt via Koppang centrum in noordelijke richting naar Tynset en Røros en slaat letterlijk een brug over Noorwegen’s langste rivier de Glomma. De nationale parken Rondane, Femundsmarka, Gutulia en Forollhogna liggen in de omgeving en zijn zeker het bezoeken waard.

De camping ligt direct aan de Glomma, hetgeen uiteraard voor diverse recreatieve mogelijkheden zorgt. Kanoën, vissen en zwemmen zijn daarbij natuurlijk favoriet.

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

De camping

Koppang Camping biedt plaats aan tenten, caravans en campers. Daarnaast zijn er 20 hutten in verschillende formaten en uitrustingsniveaus. De camping bestaat uit twee kampeerterreinen. Eén deel ligt op straatniveau en heeft een grote diversiteit aan staanplaatsen. Daarnaast is er een groot veld direct aan de rivier. Volop zon en wakker worden met het geruis van de rivier op de achtergrond. Wie wil dat nou niet!

In totaal zijn er zo’n 55 plekken met stroom aansluiting op de camping. De plaatsen zijn ruim en zelf te kiezen. Wilt u een zonnige plaats of juist een schaduwplaats? Wilt u gezellig in de buurt van andere kampeerders staan of juist niet? Geen probleem. Ruimte genoeg. Alles kan! De receptie, kiosk en sanitair-gebouwen bevinden zich op straatniveau.

Faciliteiten

De camping beschikt over een goed uitgerust sanitair gebouw voor dames en heren met voldoende douches, wasruimten en toiletten. Tevens is er een toilet- en doucheruimte voor rolstoelgebruikers en een verzorgingsruimte voor baby’s.

Leestip:  Camping: De ideale co-working plek

Verder is er een gemeenschappelijke keukenruimte met fornuis met oven, een afwasruimte en een wasruimte waar men tegen betaling gebruik kan maken van een wasmachine en droger (muntjes verkrijgbaar bij de receptie).

Website Koppang

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in