Comfortabel kamperen in de Nederlandse natuur

De campings in Nederland die aangesloten zijn bij Karaktervolle Groene Campings (KGC) hebben een eigen uniek karakter. De campings bevinden zich in Nederland en zijn mooi gelegen in de natuur en/of nabij water. De campings zijn kleinschalig van opzet en variëren in grootte. Persoonlijke aandacht, ouderwetse gastvrijheid en goede voorzieningen staan voorop.

Genieten op een groene locatie

Ergens op een mooi plekje in Nederland neerstrijken, even eruit, weg van de dagelijkse hectiek. ’s Avonds genieten van de rust en ’s morgens al vroeg de geluiden horen van de ontwakende natuur. Een paar dagen weg, een lang weekend eropuit of een ontspannende vakantie op een rustieke locatie in Nederland? Dat kan op één van de Karaktervolle Groene Campings!

Middelgrote en kleine groene campings in Nederland

De 36 groene campings van de KGC liggen verspreid in Nederland, altijd op plaatsen waar de natuur nog beleefd kan worden. De gemoedelijke en ontspannen sfeer, in combinatie met een mooie ligging in de natuur zorgen ervoor dat u zich hier uitstekend kunt vermaken. Het zijn zowel middelgrote als kleine groene campings in Nederland, variërend in de grootte van ca. 40 tot 200 kampeerplaatsen.

Waarom KGC?

Elke KGC-aangesloten camping kenmerkt zich onder andere door prima sanitaire voorzieningen, kleinschaligheid en prachtige ligging. Gastvrijheid staat bij onze campings hoog aangeschreven. U beleeft het ultieme kampeergevoel in een persoonlijke sfeer. Bekijk de verschillende KGC-campings in het land.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

De KGC (Karaktervolle Groene Campings; voorheen Kleine Groene Campings) bestaan al 30 jaar!

Website KGC

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in