Camping Moli Serradell in de natuur van de Pyreneeën

Tussen de toppen van de Pyreneeën ligt de camping Moli Serradell. De camping ligt in een groene vallei, omringd door bergen en rivieren.

Vroeger was het gebouw, waar nu het restaurant en de bar zijn gevestigd, een oude watermolen. Deze werd aangedreven door de rivieren de Merdàs en de Pruners.
De camping is al sinds 40 jaar een familiebedrijf met een gezellige, huiselijk aandoende sfeer.

De camping biedt haar bezoekers vele mogelijkheden, zoals onder andere excursies in de hoge Pyreneeën, een zwembad, culturele uitstapjes naar diverse dorpen en steden, paddestoelen zoeken in de herfst (een regionale traditie), fietstochten en ….. veel meer.

In de keuken van het restaurant worden de maaltijden met veel zorg bereid met onder andere vlees van onze eigen bergkoeien en groenten van onze eigen tuin.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa
Camping Moli Serradell
In totaal beschikt de camping over 50 plaatsen verspreid over verschillende terrassen.
Alle plaatsen beschikken over elektriciteit en over een aantal gemeenschappelijke tappunten voor water. Bomen verspreid over het terrein zorgt voor de nodige schaduw op warme dagen.
Hieronder ziet u een plattegrond van de camping.
plattegrond
Omgeving

Camping Moli Serradell is een van een van de mooiste plekjes in de Pyreneeën, gelegen in de vallei van Sant Lorenzo. Het maakt deel uit van het plaatsje Campdevànol in de Ripollès.
Het is een centraal punt voor vele uitstapjes en excursies zoals de vijvers van Estiula, het riviertje la Cabana, het klooster Montgrony, de Núria vallei met het enorme klooster op 2500 meter hoogte, het klooster van Ripoll, De Puigmal (3000 meter hoogte) en Comprodon

Leestip:  Vakantieganger wil tot 10% meer betalen

De bossen van de Sant Lorenzo vallei bestaan voornamelijk uit den en eik. Vanaf de camping kunt u prachtige wandelingen maken. Wandelingen van een uur, maar ook van een dag of een paar dagen. Een mooie wandeling vanaf de camping op ongeveer anderhalf uur lopen is die naar de 7 bergmeertjes met de watervallen van Estiula.

Kijk hier als je alles wilt weten over Camping Moli Serradell

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in