De Roadsleeper Mini Caravan

Het steeds grotere aantal hybride- en elektrische auto’s zorgt ervoor dat de lichtgewicht caravans steeds populairder worden. De Roadsleeper Mini Caravan is hier uitermate geschikt voor met modellen vanaf 500 kg.

De Roadsleeper basis is geschikt voor 2 personen. Indien wenselijk is de Roadsleeper met diverse handige opties uit te breiden. De Roadsleeper Minicaravan komt standaard met 24 maanden garantie. De garantie op waterdichtheid loopt door tot wel 60 maanden bij jaarlijkse dealer-controle.

Comfortabel

De Roadsleeper beschikt standaard over een ruim en aangenaam tweepersoonsbed van 2000x1450mm. Door de solide bouw en goede isolatie is deze mini caravan ook geschikt voor de koudere outdoor nachten.

Multifunctioneel

De Roadsleeper is in een handomdraai te transformeren voor het vervoer van o.a. je fietsen, campeer-, vis- of surfuitrusting. Door de compacte buitenafmetingen, het geringe gewicht en de wendbaarheid ben je (zonder hulp van dure mover) snel onderweg.

Leestip:  Kip Store Utrecht wint nationale Houtbouwprijs
Stijlvol

Aankoppelen aan bijvoorbeeld een Fiat 500 of andere kleine (elektrische) auto is mogelijk en aangekomen op je bestemming heb je in no-time de Roadsleeper met de hand geplaatst. Waar je ook verschijnt met de mini caravan, je zult altijd bewonderende en nieuwsgierige blikken ontvangen.

Betaalbaar

Ben je op zoek naar een betaalbare outdoor kampeerbelevenis en heb je geen zin meer om een tent op te zetten? Dan is de Roadsleeper jouw outdoor Mini Caravan! Voor niet te veel geld slaap jij in de frisse buitenlucht ! Je kan bij hun altijd een vrijblijvende proefrit of meer informatie aanvragen.

Website Roadsleeper: www.roadsleeper.nl

 3.6/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in