Camping de Boerenzwaluw back-to-basic kamperen

Camping de Boerenzwaluw (Zijdewind, NH) bevindt zich in de regio Westfriesland, met veel mooie wandel- en fietsroutes. Het strand bevindt zich slechts 13 km verderop.

De parkachtige camping heeft 44 ruime toerplaatsen + een aantal seizoensplaatsen van zo’n 140 m2 elk, waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Back-to-basic

Zij voorzien hun bezoekers in de behoefte van back-to-basic kampeerplaatsen in een groene omgeving. Een relatief nieuw toiletgebouw (anno 2016) is aanwezig dat van alle gebruikelijke gemakken is voorzien. Tevens is er een invalidenruimte aanwezig met toilet en douche, een familiedoucheruimte en een plaats om jouw baby te verzorgen. Warm water is inclusief en er is geen gedoe met muntjes of iets dergelijks voor de douches. We moet je eigen toiletpapier meenemen.

Sanitair gebouw

Uiteraard heb je ook toegang tot elektriciteit bij de kampeerplaatsen (tot max. 16A) en is er een WiFi-zone (voornamelijk rond het sanitairgebouw). Voor kinderen staan er enkele speeltoestellen. Ook staat er een tafelvoetbaltafel, een tafeltennistafel en een boekenkastje. Op de camping zijn honden toegestaan, mits zij geen overlast aan andere kampeerders bezorgen.

Leestip:  Camping De Oosterweide staat voor duurzaamheid

Voor campers zijn er eventueel ook enkele verharde plaatsen aanwezig (natuurlijk mag je ook gewoon op het gras staan wanneer de grond hard genoeg is). Er is een vuilwaterput op het terrein voor het uitstorten en spoelen van het chemisch toilet.

Je kunt bij hun terecht voor een paar nachtjes, maar ook voor een langere tijd. Naast tentjes, caravans en vouwwagens kunnen campers ook goed terecht op de camping; hier zijn verharde plaatsen voor aangelegd.

Omgeving

In de omgeving van de camping is er genoeg te doen! Zo zijn er allerlei bezienswaardigheden te vinden in de buurt, zoals molens en kastelen, zijn er veel leuke markten, musea en dierenparken te vinden, en wat dacht je van bijvoorbeeld een golfbaan

Het sfeervolle stadje Schagen ligt op nog geen 5 km afstand. Verder bevindt het strand zich op 13 km afstand en is er een natuurzwembad op loopafstand van de camping (’t Petje, 650 m).

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure

De camping ligt halverwege Schagen-Zuid en Zijdewind. De camping is veilig en goed te bereiken via een verbrede parallelweg (de Vennikerweg) naast een vernieuwde N241. De bewegwijzeringsborden helpen je bij het vinden van de juiste afslag.

Website Camping de Boerenzwaluw: campingboerenzwaluw.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in