Zorgeloos camperen begint bij Taekema Campers

De campers worden standaard afgeleverd inclusief apk, campercheck en garantie bij Taekema campers. Zij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare campers. Zij hebben een doorlopend en ruim assortiment campers op voorraad tegen de scherpste prijzen.

Taekema Campers is de leverancier van vakantieplezier en daarom vinden zij het belangrijk om hun campers af te leveren met een apk, campercheck en garantie.
Het bedrijf in Gorredijk is heel goed te bereiken en zij liggen centraal in het noorden ten aanzien van Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Groningen.

Je bent van harte welkom in hun nieuwe showroom van ruim 1000 vierkante meter, of bekijk hun camperaanbod op de website voor meer informatie.

Onderhoud

Voor hun klanten is er de jaarlijkse campercheck en geven zij reparatie advies.
Ze hebben een 500m2 grote werkplaats waar je terecht kunt voor allerlei reparaties en onderhoud op camper-gebied. Tevens leveren zij de meeste accessoires voor zeer aantrekkelijke prijzen, bijvoorbeeld camera’s, luifels, zonnepanelen, boilers, dakluiken etc. Ook voor het jaarlijks onderhoud kun je bij hun terecht, bijvoorbeeld voor apk, gascontrole, algehele campercheck en winterklaar maken.

Leestip:  NKC neemt deel aan Nationaal Camperweekend

  • Betaalbare campers
  • Standaard APK en campercheck
  • Aangesloten bij NKC & RDW-erkend
  • Professionele werkplaats
  • Diverse inruil mogelijk
  • Aangesloten bij Bovag

Zij zijn tevens gespecialiseerd in reparatie van vochtschade, door hun werkwijze zijn zij scherp geprijsd.

Website van Taekema Campers: www.taekemacampers.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in