De nieuwe iSmove tegen alle regels in

Compact betekend altijd dat je minder ruimte hebt, maar de iSmove van Niessman+Bischoff gaat je verassen. We kennen het succes van de Smove al lang maar op YouTube is net de nieuwe iSmove online zichtbaar geworden.

Ook is alle informatie over deze prachtige compacte maar zeer ruime camper op de officiële website te vinden. Wij konden het natuurlijk niet laten om de eerste impressie gelijk te delen.

Met een buitengewone open interieur en 7 meter lang en minder dan 3,5 ton verrassen ze ons elke keer weer met prachtige campers.

iSmove interieur
Geen ruimte voor regels.
Duidelijkere zichtlijn

Vakantie betekent vrijheid. In de iSmove maakt alles dat ooit ruimte in beslag nam nu automatisch de ruimte. Elektrisch of met de hand. Mooie oplossingen en ideeën zijn doorgevoerd en het eindresultaat mag er dan ook wezen.

Leestip:  Marktplaats - interesse in campers en caravans daalt
antracietkleurige hemelbekledingAntraciete headliner

Algemeen wordt aangenomen dat donkere plafonds kamers kleiner doen aanvoelen. Toch is het de antracietkleurige hemelbekleding die de iSmove zo ongelooflijk gezellig maakt. De rest wordt verzorgd door de vilten wanden voor een heerlijk rustgevende akoestiek.

 

Vensterloze deur

Waar kwam het idee vandaan dat de enige deur in een geïntegreerde camper een raam nodig heeft, en waarom? Ziet een camper er niet zowel van binnen als van buiten beter uit als je het raam uit laat en de toegangsdeur naadloos integreert? Je moet het zelf zien om het tegeloven.

Deuren en ramen

Onzichtbare opslagruimtes

Hangkasten waar ze je niet storen en opbergruimte waar je die nodig hebt, maar die je niet ziet. Het concept is een groot succes geworden. Ze hebben niet alleen meer ruimte kunnen bieden, maar ook meer opslagruimte.

Leestip:  Aantal verhuurders van campers neemt fors toe
De nieuwe iSmove Niessman+Bischoff

Website iSmove van Niessman+Bischoff: www.niesmann-bischoff.com

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in