Vakantie-Oord Zonnehoeve perfect voor een gezellige vakantie

Een unieke beleving in het prachtige Zuid Limburgse heuvellandschap. Geniet bij hun in het Limburgse land van de rust, de natuur en het boerderijleven. Perfect voor een gezellige vakantie met vrienden of familie in één van hun vakantiehuizen of camping.

Je kunt bij hun kamperen op hun mooie terrassencamping met uitzicht op de prachtige heuvellandschap die geopend is van 15 maart tot 1 november. Zij hebben voor je 10 plaatsen ter beschikking. Je kunt kiezen uit comfort plaatsen van 150 m2 en standaard plaatsen van 120 m2.

Vakantie-Oord Zonnehoeve

Van oudsher was de boerderij in gebruik voor akkerbouw en veeteelt. Begin jaren 60 is de familie Brouwers begonnen met pension Zonnehoeve. Dit pension is in 1976 verbouwd tot vakantiewoningen. Inmiddels hebben zij, Wiel en Anita, het familiebedrijf overgenomen en heeft de akkerbouw en veeteelt plaatsgemaakt voor fruitteelt.
Sinds 2019 zijn zij gestart met een camping.
Zij wonen met z’n vieren op de boerderij, samen met hun dochter van 15 jaar en zoon van 13 jaar.

Faciliteiten

Hun kampeergasten kunnen gebruik maken van de recreatieruimte met pingpong tafel, tafelvoetbaltafel, poolbiljart, sjoelbak en kast met spelletjes.
In de speelweide zijn schommels, glijbaan, wip, trampolines, duikelrek, voetbalveld, volleybalveld en basketbalring te vinden.
Het verwarmd buitenzwembad is geopend van 1 mei tot 1 oktober. Ze hebben een kinderbad van 30 cm diep en een zwembad van 130 cm diep.
Stortbak chemisch toilet is aanwezig.
Kom je met de auto? Dan is er een ruime parkeerplaats aanwezig. Kom je met openbaar vervoer? Dan is het 1 km wandelen vanaf de bus en 1,5 km vanaf het treinstation.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion
Activiteiten
  • Onthaasting in de boomgaard
  • Thermae arrangement
  • Recreatie faciliteiten
  • Scooter tocht
  • BBQ / Gourmet
  • Paarden en Pony
  • Rondleiding Boomgaard

Website Vakantie-Oord Zonnehoeve: www.zonnehoevevalkenburg.nl

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in