De nieuwe Bürstner IXEO T 2019

Bürstner IXEO T – In aanloop naar het seizoen 2019 presenteert Bürstner met de IXEO T de semi-integrale reeks in het hogere middensegment, die indruk maakt met nieuwe details. Buiten tonen de campers met de pregnante en kwalitatief hoogwaardige dak-zijwand-verbinding hun automotive design. Standaard kozijnramen, de brede en comfortabele XL deur of het derde remlicht met geïntegreerd Bürstner logo onderstrepen de sportieve indruk. Ook functioneel heeft de IXEO T veel te bieden. De afmetingen van de garagedeuren zijn nog groter geworden en ondersteunen een ergonomische houding bij het laden en lossen.

Bürstner IXEO T

Wie de IXEO T van binnen ziet zal meteen begrijpen wat Bürstner met de merkboodschap #overalthuis verbindt. Het succesvolle algemene concept van de serie nodigt uit met zijn royaal en comfortabel ontwerp om zich van begin af aan thuis te voelen. Een groot skyroof laat veel daglicht binnen in het voertuig en biedt hiermee een compleet nieuwe beleving. Het optionele hefbed biedt maximale flexibiliteit voor klanten die zich hun camper passend kunnen configureren en zo perfect aansluit bij hun behoefte. Voor diegene die geen hefbed wil hebben heeft de IXEO T nog een troef achter de hand: u kunt voor deze plek het optionele Skyroof XL Premium met elektrisch schuifdak en indirecte verlichting gelijk erbij bestellen.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409

Licht speelt eveneens een belangrijke rol en zo krijgt de IXEO T ook meteen het Bürstner lichtconcept. Vele directe en indirecte lichtpunten laten de ruimte geheel naar wens gedoseerd verlichten of in volle glorie schitteren.

Hoogwaardige meubels, comfortabele zitmogelijkheden en aantrekkelijke kussendesigns is men van Bürstner gewend. Voor komend modeljaar verrast het vernieuwde design van de vloerbedekking. Door de slimme keuze van de optiek verdwijnen de kleurverschillen tussen vloer en opbergvakken compleet. De doorlopende Thermo-vloer met dubbele bodem inclusief opbergvakken, een nieuw ontworpen vitrine voor champagne- en wijnglazen in de keuken en de vario-rollo´s in het slaapgedeelte zijn praktische details, die het dagelijkse leven onderweg nog comfortabeler maken.

Vier indelingsvarianten worden bij de start van deze serie aangeboden. Terwijl de IXEO T 690 G met enkele bedden-oplossing en doordacht variobad gelijktijdig compacte afmetingen biedt, is de T 728 G een iets royaler ontworpen wagen met enkele bedden en ruimtebad. De IXEO T 720 met lage bedden en bad achterin en de T 736 met zijn queensbed achterin met twee tegenover elkaar geplaatste zitbanken, maken het aanbod compleet. De tegenover elkaar geplaatste zitgroep kan snel en eenvoudig tot twee met gordel beveiligde zitplaatsen worden omgebouwd.

„De nieuwe IXEO T is een nieuwe mijlpaal in de productstrategie van Bürstner. Met deze reeks vullen we de IXEO-productfamilie aan, die nu zowel semi-geïntegreerde als geïntegreerde campers van de hogere middenklasse biedt,” legt Managing Director Jens Kromer uit. “Op deze manier ervaren onze klanten #overalthuis op alle niveaus.”

Leestip:  Blue Campers - Belgische platform voor camperverhuur
Bürstner GmbH & Co. KG

Sinds bijna 60 jaar is Bürstner een begrip als fabrikant van caravans en campers. Het bedrijf uit Baden-Elzas met locaties in Kehl (D) en Wissembourg (F) maakt deel uit van de Erwin Hymer Group.

Erwin-Hymer-Group

De Erwin Hymer Group verenigt fabrikanten van campers en caravans, accessoire-specialisten en verhuur- en financieringsdiensten onder één dak. In het boekjaar 2016/17 genereerde de groep een omzet van EUR 2,1 miljard met haar meer dan 6.000 werknemers wereldwijd en ongeveer 55.000 vrijetijdsvoertuigen.

Tot de Erwin Hymer Group behoren de camper- en caravanmerken American Fastbacks, Buccaneer, Bürstner, Carado, Cliffride, Compass, Dethleffs, Elddis, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann + Bischoff, Laika, LMC, Road-trek, Sunlight en Xplore, camperverhuurbedrijven Best Time RV, McRent en Rent Easy, suspensiespecialist Goldschmitt, accessoire-specialist Movera, vouwwagenfabrikant 3DOG camping en het reisportaal FreeOnTour.

Leestip:  Vernieuwde Hymer ML-T 570 ook in Xperience-editie

Neem eens een kijkje bij de nieuwe Bürstner IXEO T

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in