Camping Hirschegg een gastvrije sfeer

Camping Hirschegg ligt op 900 meter boven zeeniveau in een natuurlijke omgeving en op een heel rustige plek. Er heerst een huiselijke sfeer, er zijn ruime en goed onderhouden staanplaatsen evenals mooie en schone sanitaire voorzieningen. Bovendien is de camping ideaal gelegen voor het maken van prachtige wandelingen. Welkom in het prachtige Hirschegg, het rugzakdorp in de Lipizzanerheimat!

Camping Hirschegg

De camping wordt met veel toewijding onderhouden en er heerst een gastvrije sfeer. Ze bieden romantische staanplaatsen (ca. 100 m²), ruime plekken voor campers met verstevigde ondergrond en veel groenvoorzieningen met water- en elektriciteitsaansluiting.

De camping heeft een natuurlijk karakter en vormt daardoor een harmonieus geheel met het landschap van Weststeiermark. In de winkel worden producten van de boerderij verkocht evenals specialiteiten uit het bergdorp en de omgeving.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

In de aangrenzende recreatieplas kunnen de campinggasten naar hartenlust zwemmen, varen en vissen. De gevangen forellen kunnen vervolgens zelf worden klaargemaakt op de barbecue. In de winter kan er op de recreatieplas worden geschaatst of een partijtje ijshockey worden gespeeld. Schaatsen en ijshockeysticks zijn te huur bij de receptie.

Mensen met een vaste staanplaats zijn enthousiast over de ligging in de buurt van Graz en over de goede infrastructuur. In de herfst zijn er veel paddenstoelen, zwarte bessen en vossenbessen in de bossen te vinden. In de vrije natuur met je eigen gezin ontbijten of barbecueën – dat is het echte campinggevoel!

Omgeving

Het idyllische en prachtig gelegen bergdorp met een gotische kerk is echt een bezoekje waard. De pensions in het bergdorp hebben heerlijke Steirische gerechten op de menukaart staan en verwennen de bezoekers met smakelijke seizoensspecialiteiten. Maak ook eens mooie wandeling over de Hirschegger Alm of wandel van berghut naar berghut.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen
Aktiviteiten

Bij camping Hirschegg en gasthuis Edeltraud doen zij er alles aan hun gasten de prachtige omgeving van Hirschegg te kunnen laten ontdekken en beleven. Zij bieden verschillende diensten aan om dit mogelijk te maken. Zo kunt u vanaf heden elektrische fietsen, ofwel e-bikes, bij ons huren.

Wil je alles weten over Camping Hirschegg

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in