De geschiedenis en filosofie van Inaca voortenten

INACA, heeft een super moderne voortent productie, waarin niets aan het toeval wordt over gelaten. De Inaca producten voldoen aan de hoogste eisen. Dat is ook logisch als je bedenkt, dat deze marktleider in Spanje met de brandende zon, wind van zee, zijn producten kan testen in de harde praktijk van veeleisende weersomstandigheden. In een nauwe samenwerking met Europa’s beste tentdoek producent Ten Cate uit Nederland worden nieuwe kwaliteiten ontwikkeld en getest voordat deze in productie worden genomen.

InacagebouwDe productie van Inaca is voorzien van de modernste technologie. Iedere naad is kaarsrecht door computer gestuurde machines. INACA kwaliteit vindt je terug in de afwerking en toegepaste materialen. De sublieme vormgeving van de producten is oogstrelend en functioneel tot in de kleinste details.

In alle producten van Inaca wordt ieder detail eerst uitvoerig getest en gezocht naar de kwalitatief beste oplossing. Dit zorgt voor het zichtbare verschil. Overtuig je zelf en ga kijken bij uw Inaca dealer.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Met INACA haal je: meer kwaliteit-meer mogelijkheden-meer intelligentie en meer beleving in huis. Inaca is gestart in 1974 dus een begrip in de markt.

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in