Caravanstalling Hart van de Betuwe

Zij zijn caravanstalling Hart van de Betuwe, gelegen in Lienden provincie Gelderland. Ben je voor jouw caravan of vouwwagen op zoek naar een stalling?
Dan kun je vanaf nu een plaats reserveren in hun caravanstalling!

Caravanstalling Hart van de Betuwe heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt uitgebreide service. Interesse in hun caravanstalling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hun op.

Hun diensten

Bij hun kun je terecht voor het stallen van jouw caravan of vouwwagen. Alles staat bij hun binnen gestald in afgesloten loodsen. De kosten voor een stalling zijn afhankelijk van de afmetingen van de caravan of vouwwagen. Halen en brengen kan alleen op afspraak. Je mag jouw caravan of vouwwagen maximaal 2 keer kosteloos halen of brengen. Toch vaker jouw caravan of vouwwagen ophalen? Geen probleem. Zij rekenen hier wel extra kosten voor ( eenmalig €25,- halen en brengen). Voor het ophalen of brengen van jouw caravan of vouwwagen dient tenminste 7 dagen van te voren te mailen of bellen voor het maken van een afspraak.

Leestip:  Benegas lanceert de Light Biopropaan 5 kg
Voorwaarden
  • De stallingsovereenkomst wordt telkens aangegaan voor de duur van één jaar.
  • De stallingsovereenkomst kan zowel door stallingshouders als door bewaargever uiterlijk 2 maanden voor afloop van het lopende stallingsjaar, schriftelijk worden opgezegd.
  • Bij niet tijdige opzegging wordt de stallingsovereenkomst stilzwijgend voor één jaar verlengd.
  • Tussentijds is deze stallingsovereenkomst behoudens onvoorziene omstandigheden niet opzegbaar.
  • Gas (flessen) olie- of benzine (reservoirs) in of aan het object dienen afgesloten te zijn. Tevens dienen alle brandbare en/ of vluchtige stoffen c.p. mileuonvriendelijke zaken of stoffen uit het object te worden verwijderd.
  • Het stallen van een object is geheel voor eigen risico.
  • Het gestalde object is door stallinghouder niet verzekerd tegen welke schade dan ook.
  • Bewaargever dient zelf zorg te dragen voor een verzekering tegen casco schade aan het object.
  • Voor het ophalen of brengen van jouw caravan of vouwwagen dien je tenminste 7 dagen van te voren te mailen of bellen voor het maken van een afspraak.
Leestip:  ANWB en NKC organiseren samen Camper van het Jaar 2025

Website Caravanstalling Hart van de Betuwe: caravanstallinghartvandebetuwe.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in