Camping Roussel Anders kamperen in zonnig Frankrijk

Camping Roussel is gelegen in het departement Tarn-et-Garonne in Zuid-West Frankrijk. Deze camping heeft tipi’s, boogtenten, gîtes en een campervan. Het is een kleinschalige familiecamping met zeer veel ruimte, rust en privacy.

De camping is sinds 2005 een kleinschalige camping à la ferme met 4 originele Tipi’s (wigwam- tenten), 2 Boogtenten en een Campervan die allen van luxe en comfort zijn voorzien, de tenten en de Campervan beschikken over eigen sanitair.

Tevens beschikken zij over 5 Gîtes en buiten het hoogseizoen over een aantal passanten-plaatsen voor tent, camper of caravan.

Ruimte, ruimte en nog meer ruimte

Hun terrein van 22 hectare bestaande uit grasland en stukjes bos ligt in een heuvelachtig landschap. Een groot gedeelte van hun terrein is vlak en de rest loopt schuin naar beneden tot bij het vismeer.

Op de weides grazen het hele jaar door hun schapen, pony’s en paarden gezellig met elkaar. Op een plateau met een schitterend uitzicht ligt het mooie zwembad. Hun boerderijcamping beschikt buiten het hoogseizoen een aantal passanten plaatsen.

Leestip:  Nationale Open Camping Dag 2024

Roussel is gelegen in het departement 82 de Tarn-et-Garonne, behorend bij de regio Occitaniê in Zuid-West Frankrijk.

Website Camping Roussel : roussel.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in