Caravanactie Terschelling 2022

Ervaar de rust en ruimte van Terschelling tijdens het laagseizoen en verblijf voor extra voordelige tarieven! Waar in de zomer het eiland overspoelt met vakantiegangers, is tijdens het voor- en najaar Terschelling een oase van rust en ruimte. Op het eiland zijn volop fiets- en wandelpaden, vele kleine dorpjes en een prachtige natuur. Kortom Terschelling is jouw vakantiebezoek meer dan waard.

Voordelig caravan arrangement

Maak gebruik van de caravanactie en ontvang korting op jouw overtocht tot 45%. Daarbij geven de deelnemende campings 20% korting op jouw standplaats. Ook voor kampeerders met een camper of vouwwagen.

De Caravanactie is geldig op afvaarten in de periode 10 januari t/m 22 december 2022.
Met uitzondering van feestdagen, vakanties en evenementen.

VOORWAARDEN
  • Alleen wanneer je in het bezit bent van een geldige kortingscode kun je gebruik maken van deze actie. Je ontvangt een persoonlijke kortingscode nadat je de camping hebt geboekt.
  • Het is niet noodzakelijk dat zowel de heen- en terugreis binnen de actieperiode valt. Reis je bijvoorbeeld heen op 2 juni (net voor Oerol) en terug tijdens Oerol, dan berekent het systeem voor de heenreis de actieprijs en voor de terugreis het normale tarief.
  • Actieprijzen gelden alleen voor genoemde afvaarten en zijn excl. toeristenbelastingHet actietarief is voor een auto, kampeermiddel en altijd twee volwasenen.
    • Mocht je bijvoorbeeld met 1 volwassene en 1 kind reizen, wordt het kind gezien als 2de volwassene. Reis je met 2 volwassenen en 1 kind, berekenen zij voor het kind het normale tarief.
  • De caravanactie is NIET geldig voor de Noord-Nederland.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
Leestip:  Op deze manier beveilig je jouw caravan, camper of aanhanger optimaal

Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Website Caravan-actie Terschelling: caravanactieterschelling.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in