Caravan- en Camperclub De Boemerang

De club telt op dit moment een veertigtal enthousiaste leden van alle leeftijden die verspreid over het gehele land wonen. Een club van overzienbare omvang die borg staat voor privacy en saamhorigheid. Alle merken caravans en campers zijn van harte welkom en daardoor hebben ze een grote variatie binnen de club.

Elk jaar is er een Voorjaarsevenement en een Najaarsevenement in steeds een andere provincie van Nederland. Tijdens die evenementen worden vele activiteiten georganiseerd en waar mogelijk interessante evenementen bezocht. Hierdoor ontdekken Ze veel delen van Nederland waar ze vaak aan voorbij rijden.

Jaarlijks worden in de zomer één of meerdere reizen binnen Europa georganiseerd waaraan gemiddeld een groep van zo’n 15 caravans/campers deelneemt. Gezamenlijk kunnen hierbij door deelnemers uitstapjes worden gemaakt voor hen die iets willen ondernemen, maar ook de rustzoekers voelen zich in de club thuis.

Leestip:  Goboony lanceert uniek product
Caravan- en Camperclub De Boemerang

In 1990 is de club opgericht als Bergland Club en op 8 januari 2005 is de naam gewijzigd in Caravan- en Camperclub De Boemerang. Sindsdien zijn alle merken caravans en campers van harte welkom en hebben ze een grote variatie binnen de club.

‘Alles mag, maar niets moet’

Dit is het motto dat geldt tijdens de evenementen en reizen die door de Recreatiecommissie worden georganiseerd en waarbij de leden inbreng hebben en assisteren.

Voorjaarsevenement en Najaarsevenement

Elk jaar is er een Voorjaars- en een Najaarsevenement van ca. 7 nachten en deze wordt in steeds een andere provincie van Nederland gehouden. Hierbij worden vele activiteiten georganiseerd, zoals stads- en boswandelingen, excursies, fietstochten etc. en waar mogelijk interessante evenementen bezocht. Ze ontdekken hierdoor veel delen van Nederland waar we vaak aan voorbij rijden.

Leestip:  NKC - Frankia Platin Pure: versoberd vlaggenschip
Zomerreizen

Jaarlijks worden in de zomer binnen Europa één of meerdere zomerreizen georganiseerd die variëren van 2½ week tot 4 weken en waaraan gemiddeld een groep van zo’n 15 caravans/campers deelneemt.
Gezamenlijk kunnen hierbij door deelnemers uitstapjes worden gemaakt voor hen die iets willen ondernemen, maar ook de rustzoekers voelen zich in de club thuis. Door deze evenementen en reizen gebruiken we de caravan of camper veel meer, leren ze andere mensen kennen en is er gelegenheid om nieuwe sociale contacten te leggen.

Clubblad ‘De Boemerang’

Viermaal per jaar krijgen de leden het clubblad ‘De Boemerang’ per e-mail thuis gestuurd. In het clubblad kunnen ook de leden zelf aan het woord komen.
Naast de huishoudelijke zaken van de club worden tevens technische informatie en tips gegeven, aanbevelingen voor campings in binnen- en buitenland en wisselen hun leden ervaringen uit over vakantiemogelijkheden en over ‘handigheidjes’ met betrekking tot hun caravan of camper.

Leestip:  Vierde tv-seizoen Camp to Go

Website Caravan- en Camperclub De Boemerang: www.boemerangclub.nl

 4.8/5 (4)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Een mooie presentatie van De Boemerangclub, hopelijk kunnen hiermee meerdere kampeerders van onze clubactiviteiten gaan profiteren.
    We hebben alle leden hedenmorgen geïnformeerd over uw presentatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in