Camptoo heeft surseance aangevraagd op 21 Oktober

Na een goed 2021, zorgen achterblijvende resultaten in 2022 gecombineerd met drietal forse tegenslagen ervoor dat Camptoo na acht jaar keihard werken, surseance van betaling heeft moeten aanvragen. Het was hun missie om zoveel mogelijk mensen naar buiten te krijgen. In deze acht jaar zijn via Camptoo meer dan 180.000 reizigers uit 81 landen op vakantie geweest. Er zijn 8920 campers en caravans verhuurd op Camptoo uit 21 landen. Ze kijken met veel plezier terug op de afgelopen 8 jaar en de afgelopen tijd hebben ze hun uiterste best gedaan om het zo goed mogelijk op te lossen.

Camptoo heeft de surseance van betaling aangevraagd met als doel om de komende boekingen door te kunnen laten gaan en de negatieve impact op de gebruikers zoveel mogelijk te beperken.

Met de bewindvoerder wordt nu bezien of dit doel haalbaar is. Voor verdere informatie verwijst Camptoo je naar www.gmw.nl. Mocht je contact willen opnemen met de bewindvoerder of heb je vragen dan kun je een e-mail sturen naar faillissementen@gmw.nl.

Leestip:  Tekenbeet, wat doe je en hoe te voorkomen?
 1/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in