Campings in Twente zijn weer beperkt open

Het gaat weer een klein stapje in de goede richting voor de campings in de veiligheidsregio Twente want die heeft besloten dat de campings in Twente weer beperkt open mogen.

De gemeenschappelijke ruimtes (zoals de sanitair gebouwen) moeten nog wel gesloten blijven. Dat houdt in dat er alleen gekampeerd kan worden als je zelf sanitaire voorzieningen hebt of een camping met privé sanitair boekt.

In diverse veiligheidsregio’s werden begin april de campings volledig gesloten terwijl in andere regio’s de campings wel beperkt open mochten blijven. In veiligheidsregio Twente werden de campings ook volledig gesloten en is nu de eerste regio die de lijntjes weer iets laat vieren.

Wij zijn ook gaan kamperen!

Omdat we er echt even aan toe waren om er op uit te gaan, hebben we vrijdag ingepakt en zijn we richting het Twentse land naar Camping De Rammelbeek gereden om 2 dagen te genieten van wat we dit jaar tot nu toe zo hebben moeten missen. De camping heeft 80 kampeerplaatsen met privé sanitair dus qua veiligheid, wat betreft het Corona virus, voldoen zij (en wij) aan de richtlijnen van de overheid en de RIVM.

Leestip:  Vakantieganger wil tot 10% meer betalen

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in