Camping De Bosfluiter in een uniek stuk natuurgebied

0

Camping De Bosfluiter, direct gelegen naast het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Deze camping beschikt over mooie kampeerplaatsen van ruim 100 m2, de meesten gescheiden door groene haagjes, ook is hun groene grasmat goed gedraineerd. Al hun kampeerplaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting van 6 amp. en over het gehele terrein is er goede gratis WIFI.

Een aantal kampeerplaatsen verspreid over de camping zijn voorzien van een tegelplateau, handig onder je luifel. Daarnaast hebben veel van hun kampeerplaatsen een prachtig uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Je komt ‘thuis’ in een oase van rust en gezelligheid.

campingveld

Je vindt hun in een uniek stuk natuurgebied met vele mogelijkheden om heerlijk te wandelen en te fietsen. Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is na de Veluwe het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland en biedt dus genoeg moois voor een fantastische vakantie.

Direct vanaf de camping kun je de eerste fiets- en wandelknooppunten al oppakken. Omgeven door heide, bossen, vennetjes die verscholen liggen, de uitgestrekte zandverstuiving ‘Het Aekingerzand’ geniet je tussen de grazende schapen en de Schotse Hooglanders. Wanneer je weer terug komt op de camping van de prachtige fietstocht, kun je de fiets plaatsen in de daarvoor overdekte fietsenstalling, geschikt voor zo’n 20 fietsen. De fietsenstalling is voorzien van meerdere stroomaansluitingen. Zo kun je ook dáár je e-bike opladen voor de volgende mooie fietstocht.

Leestip:  Nieuwe visvijver op camping De Kleine Wolf

staplaats

Aan de buitenzijde van hun sanitairgebouw bevindt zich de overdekte afwasgelegenheid. Hier kun je altijd gratis gebruik maken van het warme water. Het chemisch toilet kun je legen in de daarvoor bestemde stortplaats. Ook een put voor het afvalwater is aanwezig. Het sanitairgebouw is voorzien van verwarming en wordt meerdere keren per dag nauwkeurig schoongemaakt. Ook zijn er altijd volop handdoekjes, zeep en toiletpapier aanwezig.

Om al hun gasten van een prettig en goed verblijf te voorzien is deze knusse camping ook zeer geschikt voor mindervaliden en is jouw huisdier ook van harte welkom! Wil je een ‘kleine’ ochtend- of avondwandeling maken (met je hond) dan kan dat erg leuk door het bosje tegenover de camping, hier vindt je het ‘Bosfluiterpad’. Het is dan ook hun plezier jou een TOP verblijf te bieden. Geef je wensen aan hun door, ze houden hier graag rekening mee.

Leestip:  Stads- en kleine familiecamping Vlietland

Wil je alles weten over Camping De Bosfluiter?, kijk dan op hun website.

 5/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in