Campings in Noord-Brabant zijn weer beperkt open

0

Ook de campings in Noord-Brabant mogen weer beperkt open. De 3 veiligheidsregio’s Brabant-Noord, Brabant-Zuidoost en Midden- en West-Brabant hebben dat vandaag gezamenlijk besloten en opgenomen in de nieuwe noodverordening.

De sanitair gebouwen zijn wel gesloten

De gemeenschappelijke ruimtes (zoals de sanitair gebouwen) moeten nog wel gesloten blijven. Dat houdt in dat er alleen gekampeerd kan worden als je zelf sanitaire voorzieningen hebt (ingebouwd toilet of Porta Potti) of een camping met privé sanitair boekt. Voor het legen van de chemische toiletten zijn, waar nodig, door de campings aanpassingen gedaan en protocollen vastgesteld om de afstand van 1,5 meter te kunnen garanderen.

Neem je eigen privé sanitair mee

Kun je geen camping met privé sanitair meer boeken en/of heb je een vouwwagen of tent? We hebben alle mogelijkheden voor het maken van je eigen privé sanitair op een rijtje gezet in het artikel: Maak je eigen privé sanitair op de camping.

Leestip:  Kamperen op Landgoed Energy Up

In diverse veiligheidsregio’s worden de campings langzamerhand weer geopend. In welke regio’s kamperen weer mogelijk is vind je in ons artikel: Campings die open (mogen) zijn tijdens de corona-crisis.

 5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in