Campingpark Zennewijnen aan de Waal

Gelegen aan de Waal in een groene omgeving vlakbij Tiel ligt Campingpark Zennewijnen, op één van de mooiste plekjes van de Betuwe. Kies voor een ruime kampeerplaats, een verharde camperplaats, een gezellige trekkershut of een hippe pipowagen.

 

Kamperen in de Betuwe

Een echt gezellig park voor alle generaties, jong en oud. Zennewijnen biedt in de omgeving fiets- en wandelroutes via pontjes en authentieke dorpjes.

Of u nu wilt fietsen, wandelen of heerlijk struinen langs de Waal, dan is Campingpark Zennewijnen een mooie uitvalsbasis. Zij zijn een familiecamping voor alle generaties. Voor de kleine kampeerdertjes hebben ze naast veel waterpret ruimte om heerlijk buiten te spelen. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma voor jong en oud! Kortom, volop ontspanning en plezier voor iedereen.

Kamperen in Gelderland met zwembad

Op Campingpark Zennewijnen kun je tijdens warme dagen heerlijk afkoelen met een frisse duik. Ze beschikken over een peuterbad en een groot openlucht zwembad met een aangelegen terras. Hier heb je ook de mogelijkheid iets te drinken of eten. Alles bij de hand voor een ontspannen vakantie.

Leestip:  Camping De Oosterweide staat voor duurzaamheid

Uniek overnachten in de Betuwe

Ze bieden ruime, zonnige kampeerplaatsen tussen de fruitbomen. Daarnaast zijn tien plaatsen verhard, zodat ook campers met een gerust hart kunnen vertoeven! Wel het kampeergevoel maar geen kampeermiddel? Kies dan voor een trekkershut, een kamer in de Bed & Breakfast of een sfeervolle Pipowagen!

Campingpark Zennewijnen heeft het allemaal, een uitstekende uitvalsbasis voor jouw vrije tijd.

Website Campingpark Zennewijnen: www.campingzennewijnen.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in