Handboek voor de happy camper, kamperen wordt weer leuk!

Kamperen in binnen- en buitenland is nog immer enorm populair. Massa’s Hollandse homo sapiens trekken als een zwerm vogels richting het zuiden om daar het Nederlandse klimaat te ontvluchten.

En dan zijn er natuurlijk ook nog de kampeerders die besluiten om op eigen risico het tentenkamp in ons eigen kikkerlandje op te slaan. Even weg uit de stadsjungle en met de sleurhut of koepeltent terug naar de natuur, met je blote voeten in het gras.

Er is hoop

Je hebt met alles rekening gehouden, je bent op alles voorbereid, je hebt het gevoel dat je de wereld aankan, maar toch gebeurt er altijd iets wat je kampeervakantie op zijn kop zet. Veel te veel wind, regen, zon, onweer, jachtsneeuw, medekampeerders, herrie, dronkenlappen, enge kleine beestjes, nog engere grote beesten, en dan laten we het vieze sanitair nog maar even buiten beschouwing.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Kamperen wordt weer leuk!

Maar nu, kampeerders, is er hoop! Hier is het Handboek voor de happy camper! Dit handboek staat boordevol tips om bizarre, hilarische én serieuze kampeerperikelen in binnen- en buitenland te overleven! Zo kun je straks omgaan met:

Happy camper* opdringerige poedels tijdens de barbecue
* vergeten tentstokken
* plaatselijke tropische regenbuien, bora’s en mistrals
* douanecontroles en de Italiaanse maffioso
* vliegende kakkerlakken en badmutsen

en alle andere problemen die voorkomen onderweg, op de camping, op het strand of bij het zwembad Voor elk kampeerprobleem wordt een praktisch advies gegeven, een oplossing aangedragen en krijg je feedback van twee ervaringsdeskundigen, met als doel: voortaan ook te kunnen kamperen als een happy camper.

Het boek is duidelijk, met humor, leuk geschreven.

Je kan het boek hier bestellen

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in