Camping Zwetzone is een kleine knusse camping

Camping Zwetzone is gelegen op een uniek stukje in de regio! Met de steden Delft, Den Haag en de kust op fietsafstand, verblijf je op hun kleine rustig gelegen camping in een verrassend polderlandschap. Je kan prachtige fietstochten maken in de omgeving, langs recreatieve wateren, polders, strand en steden. Er zijn vele brede fietspaden en meerdere recreatie mogelijkheden.

Kamperen bij Mini camping Zwetzone

Kamperen bij Minicamping Zwetzone betekend verblijven op een kleine knusse camping. Met 15 staanplaatsen, 4 camperplaatsen en 5 trekkers / blokhutten.

De minicamping is het gehele jaar geopend. Honden zijn welkom, mits aangemeld en aangelijnd.

Elke kampeerplaats is 100 tot 120 m² groot en heeft een stroom aansluiting van 10 Amp. Vanaf de camping kan je op de fiets eenvoudig de regio verkennen. Fietsknooppunten passeren de camping en brengt je alle kanten op die je wil. Op de camping heb je goed en gratis WiFi bereik. Het wachtwoord is bij de receptie te verkrijgen.

Leestip:  Camping Otterlo & De Veluwe Natuurlijk genieten

Op de dag van aankomst ben je vanaf 14:00* uur welkom. Arriveer je vóór 14:00 uur is het raadzaam, i.v.m onze beperkte parkeergelegenheid, te wachten op het openbare parkeerterrein (Dorpskade, TOP locatie) schuin tegen over eetcafé de Bonte Haas. Dit is op 1 km afstand van de camping. Op de dag van vertrek dient de plaats om 11:00 uur vrij te zijn.

In het verwarmde toiletgebouw is beschikking over 6 toiletten, 3 douches (drukknop systeem) en 4 wastafels. Wasmachine, droger en een losse centrifuge zijn aanwezig. Aan de buitenzijde bevinden zich 4 overdekte afwasplaatsen. Een watertappunt bevindt zich aan de linkerzijde van het gebouw. Aan de achterzijde kan je het chemisch toilet legen en staan de containers voor de inzameling van restafval, glas en papier.

De receptie bevindt zich boven aan de trap. Deze zie je direct wanneer je aan komt rijden. Wanneer je in receptie niemand aantreft bel je aan bij de receptie buitendeur. Via Contact vindt je de openingstijden.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

Bij de speeltoren bevindt zich voor de jongste gasten een;

  • Zandbak
  • Glijbaan
  • Speelhuisje
  • 2 schommels
  • Tafeltennistafel
  • Uitsluitend in overleg;

De gastvrouw Patricia en haar rechterhand Johan heten je van harte welkom op Camping Zwetzone

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in