c’go en c’go up – Caravan to go!

Met de c’go krijg je gewoon zin om je spullen te pakken en er op uit te gaan. C’go ziet er modern en fris uit, is er in vier pittige bekledingen en biedt een ruime keuze aan indelingen: van klein en compact tot een royale gezinscaravan. Dat maakt hem tot een ideale reisgenoot, bijzonder populair bij jonge stellen en gezinnen. En het zal je niet verbazen, deze jonge vriend van de familie is er voor een aantrekkelijke prijs! Waar wacht je nog op?
NIEUW: de beide c´go UP modellen 465 KR en 525 KR beschikken over een hefbed boven de zitgroep. Met maar liefst 6 resp. 7 slaapplaatsen is hier ook gedacht aan de grotere gezinnen.

De pluspunten van C’go
  • Voor ieder wat wils: ruime keuze voor kleine en grote gezinnen.
  • Frisse look: speels, modern interieur met een vrolijke bekledingskeuze voor de individuele smaak.
  • Beschermd tegen grillige weersomstandigheden: het dak, voor- en achterzijde zijn gemaakt van het hagelbestendige GFK materiaal.
  • Niets blijft thuis: met veel opbergruimte en een hoge laadcapaciteit kun je alles meenemen dat je nodig hebt.
  • Lichtgewicht: zo licht, door veel auto’s te trekken en veelal geschikt voor het normale B rijbewijs (afhankelijk van de trekauto)
Leestip:  Kip Store Utrecht wint nationale Houtbouwprijs
Modellenoverzicht

De nieuwe c´go UP – met een doordacht hefbed!
Door twee nieuwe indelingen met hefbed is de stap naar kamperen met jonge gezinnen eenvoudig gemaakt. In een handomdraai `verdwijnt` het hefbed tegen het plafond. Zo wordt de slaapkamer simpelweg weer een zitgroep, waaraan het hele gezin kan eten, spelen of kleuren. In ieder geval….veel plezier kan beleven.

c´go
c'go
c'go Upc´go Up

Ondanks zijn compacte afmetingen zijn in de c´go UP tot wel 7 comfortabele slaapplaatsen aanwezig: een gezellig stapelbed voor de kinderen, een royaal hefbed (200 x 140 cm) voor papa en mama. Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan tover je gewoon twee extra beddden uit de ombouwbare zitgroep.

Wil je alles weten over Dethleffs c’go en c’go up kijk dan hier

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in