Camper Profi voor steeds meer camperaars een begrip

Camper Profi is een gespecialiseerd bedrijf voor jouw camper. En inmiddels bij steeds meer camperaars een begrip. En vele weten de weg naar Veendam dan ook te vinden.

Camper Profi is opgericht in het voorjaar van 2011 door “Daan Theeuwen”. Daan Theeuwen is al vanaf 1995 werkzaam in de camperbranche. In die periode is de nodige ervaring opgedaan.

Je kan voor alle camper werkzaamheden terecht, of jouw camper nu oud, nieuw, groot of klein is. De klant is koning en naar z’n wensen zal dan ook geluisterd worden. Werkzaamheden zullen altijd in overleg gaan.

Kwaliteit en klant tevredenheid tegen een betaalbare prijs, ook daarvoor moet je bij Camper Profi zijn. Ze zijn leverancier van alle grote en kleine merken accessoires

Camper bouw

camperprofi logoCamper bouw is ook een van de werkzaamheden – Een bedrijfswagen laten ombouwen tot camper heeft vele voordelen. De aanschafprijs is goedkoper dan een fabrieks camper en men kan zelf de inrichting en compleetheid bepalen. Vaak word er gekozen voor een samenwerking, jij als klant doet een aantal zaken zelf en wij de technische werkzaamheden. Zoals het plaatsen van een hefdak en bv de bouw van de elektrische installatie.

Leestip:  NKC - Slipcursus voor camperaars
Camper werkzaamheden

Bij Camper Profi kan je terecht voor al jouw camper werkzaamheden, storingen en accessoires opbouw. Maar ook voor bouw of verbouw van jouw camper.

Enkele werkzaamheden zijn.
  • CamperCheck
  • Vochtmeting
  • Storingen aan apparatuur (kachel, koelkast en elektronica)
  • Schade en vochtschade herstel
  • Gascontrole
  • Accessoires bouw
  • Hefdaken

Wil je alles weten over Camper Profi

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in