Camping Zonneveld in Drenthe

Geniet met hun mee van de stilte en het fantastische uitzicht op de camping in het mooie Drenthe. Camping Zonneveld Drenthe; een kleinschalige Alpacaboerderij met een prachtig gelegen kampeerterrein. Op het terrein vind je twee prachtige trekkershuisjes, twee Lotus Belle Glamping tenten, Luxe Bed en Breakfast Veerkant en Vruistuk en acht ruime kampeerplaatsen.

Geniet met hun mee van de stilte, de vrije sfeer, de donkere nachten met prachtige sterren en het fantastische uitzicht op hun camping in Drenthe! Of je nu wilt winkelen in Hoogeveen, Wildlands Adventure Zoo wilt bezoeken of gewoon heerlijk wilt dwalen door Drenthe; Camping Zonneveld is de ideale uitvalsbasis!
Camping Zonneveld Drenthe wordt sinds 2015 gerund door Joanna en Sander. Zij zijn een enthousiast stel die ervoor zorgen dat u een onvergetelijk en comfortabel verblijf zult hebben.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie
Camping Zonneveld in Drenthe

De camping is een kleine charmante boerderij camping waar een fijne sfeer hangt, De opzet is ruim, netjes en vrij en de kampeerplaatsen zijn groot. Er zijn geen seizoensplaatsen en alle accommodaties zijn ook te huur voor een kort verblijf.
Het terrein is omringt door landerijen en omzoomt door boomsingels. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 16 Amp. elektra en een waterpunt is nooit verder lopen dan 70 meter. Uiteraard is er ook een afvalwaterput waar je jouw toiletcassette kan ledigen. Het sanitairgebouw wordt meerdere malen per dag schoongemaakt en is in goed onderhouden staat. De camping is een fantastische plek voor jonge gezinnen, senioren, wandelaars, golfers en fietsers en een prima uitvalsbasis om Drenthe te verkennen.

Ligging

Zonneveld is een kleinschalige en rustige boerencamping in Tiendeveen, vlakbij Hoogeveen, Beilen en Westerbork. Camping Zonneveld is gelegen aan de rand van de gemeente Midden-Drenthe aan het einde van een doodlopende weg te midden van de landerijen. Het uitzicht is fantastisch weids en het is heerlijk rustig.
Het terrein is 2,4 hectare groot, je vindt hier acht ruime kampeerplaatsen, twee trekkershuisjes, B&B Veerkant en Vruistuk en twee Lotus Belle Stargazer tenten. De camping is een kampeerterrein geschikt voor tenten, caravans en campers.

Leestip:  Gezinscamping Laarbrug voor piep jong en stok oud
Omgeving

In de nabije omgeving is van alles te zien of beleven, zoals Museumdorp Orvelte, Wildlands Adventure Zoo, Ellert en Brammert in Schoonoord en Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Daarnaast zijn er natuurlijk elk jaar de Drentse Fietsvierdaagse, de Pulledagen in Hoogeveen en de Moto GP op het TT Circuit in Assen.

Wil je alles weten over Camping Zonneveld

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in