Camperbeurs in Hardenberg viert 10-jarig bestaan

HARDENBERG – Voor het tiende jaar op rij keert Camperbeurs terug naar Hardenberg als afsluiter van de zomerperiode. Sinds de eerste editie in 2009 is de beurs gegroeid tot een jaarlijks terugkerend event dat gemiddeld bezocht wordt door ruim 6.000 bezoekers. De komende editie van Camperbeurs vindt plaats op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 in Evenementenhal Hardenberg.

“Na tien jaar is de Camperbeurs in Hardenberg een begrip geworden. Nederland telt een aantal grote nationale vakantiebeurzen, waar Camperbeurs ook deel van uit maakt. De beurs onderscheidt zich met name vanwege het grote aanbod aan tweedehands en nieuwe campers. Bovendien mogen we jaar in jaar uit rekenen op de deelname van standhouders uit heel Nederland. Ook bezoekers komen uit alle windstreken van het land en roemen Camperbeurs om het grote aanbod aan campers en de gemoedelijkheid en gastvrijheid. We hebben met onze locatie in Hardenberg goud in handen, want hier bruist het van recreatie, ontspanning en vrije tijdsvoorzieningen. In dat plaatje past Camperbeurs al tien jaar feilloos tussen”, zeggen organisatoren Linda Braakman en Danielle Tigelaar.

Leestip:  Hardenberg maakt zich op voor meer dan 10.000 camperaars

Voor de aankomende editie van Camperbeurs kan de bezoeker weer een divers en uitgebreid aanbod verwachten. De organisatie zet in totaal maar liefst 5 beurshallen in. “De populariteit van de camper groeit enorm. Zowel de verkoop van nieuwe als tweedehands campers stijgt al voor het tweede jaar op rij. Op dit moment telt Nederland zo’n 115.000 campers, een verdubbeling van tien jaar geleden. Op de Camperbeurs vinden bezoekers alles wat een camper zo aantrekkelijk maakt: veel vrijheid én zekerheid”, aldus Tigelaar.

Wie geïnteresseerd is in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion), meer informatie wil over het huren van een camper of op zoek is naar een bedrijf die een droomcamper kan ontwerpen; het is allemaal te vinden op de Camperbeurs. Braakman: “Er zijn uiteraard niet alleen campers te vinden. Bezoekers kunnen ook terecht voor een divers aanbod aan camper-accessoires voor in en rondom de camper. Daarnaast bieden we diverse activiteiten aan. Zo kunnen bezoekers aanschuiven in het campertheater waar doorlopend presentaties gegeven worden door experts.”

Leestip:  Vloedgolf aan meldingen camperschade bij noodweer

De openingstijden van de aankomende editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 27, 28 en 29 september van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs van Camperbeurs is voor volwassenen (vanaf 13 jaar) 8 euro (online ticket) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro of 5 euro aan de deur. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.camper-beurs.nl.

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in