Camping Le Gallo Romain aan de Vercors

Camping Le Gallo Romain, is een camping onder Nederlandse leiding, zij hebben 75 kampeerplaatsen. Vanaf de camping zijn er vele fiets-,  mountainbike- en wandelroutes in de schitterende omgeving.
De camping is gelegen aan een van de grootste natuurgebieden in Frankrijk “De Vercors” en in de omgeving van de camping groeien vele soorten orchideën. Hun vier sterren camping met zwembaden is uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen en biedt een persoonlijke service, kwaliteit en luxe.

Camping Le Gallo Romain

Gesitueerd in de Drôme tussen de Drôme des collines en de Vercors, is le GALLO-ROMAIN uitzonderlijk gelegen in een ongerepte en beschermde omgeving. Een camping waar je nog echt de campingsfeer proeft, en het aantal kampeerplaatsen en verhuur accommodaties in evenwicht is. De camping ligt op 400m hoogte en 1 km van het dorp Barbières.

Leestip:  Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders

De camping blinkt uit door zijn persoonlijke aanpak en gezellige sfeer en dit alles onder Nederlands beheer. De diverse prijzen die wij in het verleden mochten ontvangen van bijv. ANWB, ACSI, Zoover, enz zijn hiervan een bevestiging.

De camping is uitermate geschikt voor de liefhebber van rust, natuur, wandelen of natuurlijk de uitdaging van het fietsen voor zowel mountainbike als racefiets, en dit alles door de meer dan prachtige omgeving waar zij je natuurlijk alles over kunnen vertellen. De camping ligt heel rustig maar als je richting de Rhone vallei gaat ligt op enkele kilometers de eerste grote supermarkt en diverse dorpjes.

Het zwembad heeft een prachtig uitzicht en  het omringende terras is voorzien van ligbedden, natuurlijk verkopen wij dagelijks vers brood en hebben zij een klein winkeltje, een restaurant en ook afhaal maaltijden en een bar, tv zaal, bibliotheek en in het hoogseizoen animatie voor de kinderen. Buiten deze animatie nodigen ze je graag uit voor een wandeling of een jeux de boules toernooi.

Leestip:  Op avontuurlijke rondreis naar Peru of Chili

De camping is uitermate geschikt voor jonge gezinnen en zeer overzichtelijk. Buiten de prachtige ligging grenst de camping direct aan een kraak heldere beek, waterpret beleef je hier op twee manieren, in het zwembad of in het aangrenzende beekje.
De camping heeft 61 staanplaatsen en 14 mobilhomes verdeeld over 3,5 Ha.

Kampeerplaatsen – Mobilhomes / stacaravans

De camping biedt een keuze van campingplaatsen en mobilhomes. De campingplaatsen zijn met zon en schaduw en verdeeld over verschillende terrassen met een prachtig uitzicht.

Wil je alles weten over Camping Le Gallo Romain

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in