Camping ‘t Oortjeshek de ideale boerderijvakantie

De ideale boerderijvakantie voor jong en oud op een actief melkveebedrijf. De kindvriendelijke camping ligt midden in het Groene Hart, in de gemeente Woerden, ongeveer 30 minuten verwijderd van de grote steden Utrecht en Amsterdam. Je bent welkom op hun familiecamping met negen kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten, twee hooiberghutten en tien luxe safaritenten. Kom jij ook kamperen bij de boer?

Camping ‘t Oortjeshek

Op familiecamping ‘t Oortjeshek komen alle leeftijden. Vooral jonge gezinnen kiezen onze camping uit omdat het zo overzichtelijk is. Daarnaast hebben zij een actief melkveebedrijf waar zij kinderen volop in betrekken. Kinderen tot 8 jaar kunnen zich over het algemeen goed vermaken op deze familiecamping. Voor de rest komen er actieve levensgenieters die voor de gezelligheid komen en om de prachtige omgeving te verkennen met de fiets. Hun camping is niet groot en heeft daarom alleen toeristische plaatsen, zij hebben geen seizoensplekken.

Leestip:  Camping De Veerse Pot vakantie in het mooie Veere

Activiteiten

Je boeren avontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. Er zijn verschillende activiteiten. Zo kan je mee met de koeien uit de wei halen, koeien melken en de dieren voeren. Hou je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, met water en zand kliederen bij de waterpretweide of met je nieuwe vriendjes met hengel en schepnet het leven in de sloot gaan verkennen. Alles kan en mag!

Hooiberghutten

Overnachten bij de boer! Dat kan in een comfortabele hooiberghut voor vier personen. Beleef de sfeer op boerencamping ´t Oortjeshek.

Ze hopen je snel te zien op hun gezellige minicamping. Kijk hier voor meer informatie

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in