Camping ’t Meulenbrugge in het hart van de Achterhoek

In de provincie Gelderland, in het hart van de Achterhoek, ligt het 8 kastelen dorp Vorden. Hier vindt je camping `t Meulenbrugge gelegen aan de waterkant van een bosrijke omgeving.

In de mooie omgeving van het pittoreske dorpje Vorden, dat bekend staat om haar 8 kastelen, de rust, ruimte, het karakteristieke landschap en de authentieke boerderijen, vindt je camping `t Meulenbrugge. Je kunt bij hun heerlijk wandelen, fietsen en genieten van het prachtige coulisselandschap. De camping is alleen geschikt voor mensen die zonder kinderen op vakantie gaan, je vindt bij hun dan ook geen speeltoestellen of animatieteam, en nemen zij geen groepen aan. De camping ligt zeer centraal voor een mooie fietstocht naar o.a. Lochem, Zutphen, Ruurlo of het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Ook het beroemde Pieterpad loopt langs hun camping. De camping is ANWB erkend lid van de Recron en aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings (KGC).

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
Camping ’t Meulenbrugge

De camping is geheel toeristisch (geen vaste kampeerplaatsen). Er zijn op de camping 13 standaard kampeerplaatsen, 89 comfort kampeerplaatsen een tentenveld met 10 plaatsen en 3 verharde camper comfortplaatsen. Alle kampeerplaatsen hebben een verharde plek voor de voortent en 10-16 ampére elektra, de comfort kampeerplaatsen hebben ook een eigen water en rioolaansluiting.

Vanaf 2019 zijn er ook 4 trekkershutten te huur, dit zijn 2 Slaapvaten (Barrels) en 2 Pods. Verder hebben zij de beschikking over 3 luxe verwarmde sanitair gebouwen met wasmachine en droger. Er is gratis Wi-Fi, een jeu de boules baan en fietsenverhuur (ook elektrische fietsen). Voor TV kun je een digitenne huren. De bakker komt iedere ochtend met heerlijke broodjes. Bij de receptie zijn kampeer artikelen, gasflessen, streekwijnen en achterhoekse producten te koop. Ook worden er eieren verkocht en is er een krant (De Telegraaf) te koop.

't MeulenbruggeDe goed onderhouden velden en de inlandse beplanting zorgen ervoor dat je van dichtbij kunt genieten van de vele vogels en het natuurlijke groen met zijn prachtige geuren en kleuren. Je hebt mooie uitzichten op de boomgaard met 50 oud Hollandse appel- en perenrassen. Verder heb je uitzicht op de neogotische Antoniuskerk met het heiligenbeeldenmuseum van het dorpje Kranenburg.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land

Kortom een camping met een kleinschalig en vriendelijk karakter en daarom een ideale plek voor een zorgeloze vakantie.

Website camping ’t Meulenbrugge: www.meulenbrugge-vorden.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in