Reizen met kinderen is anders – het is leuker

Reizen met kinderen – Kinderreisgids.nl is ontstaan door de ervaringen van moeder Kaya Otten, dat maak het uniek en betrouwbaar als het b.v. gaat om tips voor lange reizen. Maar ook de Do’s & Dont’s zijn waardevol voor reizigers.

Reizen binnen Europa en soms daar buiten! Beleef de avonturen van Kinderen. Het reizen met kinderen is anders, het is leuker! je beleeft een vakantie echt anders als je er voor open staat. Elk kind ziet de wereld anders, en beleeft een ander avontuur.

Even voorstellen

De familieHaar naam is Kaya Otten (41), ze nodigt je uit haar website te bezoeken! Ze is moeder van 2 prachtige meiden, Lauren Sophie (9) en Florine Jolie (7) En haar man is Edgar (49) Zij wonen in het mooie Friesland.

De zee is voor hun gezin belangrijk, zonder zee geen vakantie. Zij houden van de zee, het geeft hun het gevoel van geluk en vrijheid en oneindige mogelijkheden.

Leestip:  2023 gunstiger voor autokoper

Haar gezin brengt veel tijd met elkaar door, af en toe een weekend helemaal niks daar zijn ze goed in, maar het reizen en nieuwe dingen ontdekten blijft door hun bloed stromen.

Reizen heeft haar als kind al aangetrokken, hoe logisch was het dan ook dat ze een opleiding in het toerisme ging volgen. Na verschillende omzwervingen te hebben gemaakt in haar carrière werk ze al een geruime tijd bij een grote uitgeverij waar ze haar passie terug heeft gevonden en dat is de reisbranche. Inmiddels hebben zij als gezin al een aantal mooie reizen mogen maken, deze reizen wil ze graag met jullie delen in haar blog.

Maar met kinderreisgids.nl wil ze jullie inspireren maar ook voorzien van handige tips die een reis voor jou en je gezin een stuk eenvoudiger en leuker kunnen maken.

Leestip:  Facile-en-Route Campergids Europa 2024

Website Kinderreisgids: www.kinderreisgids.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in