Camping l’Escapade in het hart van Calvados

0

Camping l’Escapade is een 4-sterren camping in Calvados gelegen in een charmante natuurlijke omgeving, een ideale plek om een ​​ontspannen vakantie door te brengen in Normandië.

Deze camping nabij Bayeux is gelegen in het hart van Calvados. Je zult genieten van een groot park met een oppervlakte van 7 hectare, evenals 2 privé-visvijvers en diverse faciliteiten voor jong en oud.

Camping l’Escapade

Nieuwelingen of moderne kampeerders in tent, caravan of camper, deze camping biedt schaduwrijke of zonnige kampeerplaatsen. Ruim van 80 tot 100m², afgebakend en genesteld in een groene natuurlijke omgeving midden in de natuur, deze percelen geven je de rust en privacy die je nodig hebt.

Er zijn drie toiletgebouwen, waarvan één aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit.

Activiteiten

Deze familiecamping organiseert elke week activiteiten in het hoogseizoen: karaoke, concert, loterij, lasergame… Genoeg om plezier te hebben en momenten door te brengen met familie of vrienden!
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar organiseren ze ook activiteiten gedurende de dag om ontmoetingen tussen kinderen te vergemakkelijken en hen te helpen plezier te hebben in groepen rond creatieve of sportieve activiteiten!

Leestip:  Nooit meer in de rij
De mini-boerderij van de camping

Als je jouw vakantie met het gezin doorbrengt, zullen de kinderen betoverd worden door de mini-boerderij van de camping en de dieren! Je kunt kippen, pony’s, konijnen of zelfs eenden observeren en zelfs voeren met het voedsel van hun gevarieerde dieet te respecteren.

Zwembad

Verwarmd binnenzwembad

Naar de Escapade gaan, betekent kiezen voor een kampeervakantie met een verwarmd binnenzwembad van 9 bij 20 meter, een waterpark waar iedereen plezier kan hebben in goede omstandigheden! De 18 meter lange waterglijbaan wacht op jullie.

Website Camping l’Escapade: www.campinglescapade.net

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in