Camping Strooiendorp in De Haan

Camping Strooiendorp is zeer rustig gelegen temidden van bos en polders in De Haan. Het strand en het pittoresk dorp liggen op een kleine kilometer, perfect voor verschillende ontspanningsmogelijkheden en al uw inkopen.

Wifi

Op de volledige camping is er draadloos internet ter beschikking. Je kan gratis inloggen, met een beperkte verbinding, via jouw Facebook account of door het wachtwoord dat ter beschikking is gesteld.

Minigolf

Omdat ontspanning heel belangrijk is tijdens je vakantie, stellen zij je verschillende recreatie mogelijkheden voor. Bij de ingang kan iedereen zich tenvolle uitleven op de 9 holes van het mini-golf terrein.

Speelplein

Over en naast het hoofdgebouw hebben ze een volledig vernieuwd speelplein, aangelegd in 2008. Het is voorzien van verschillende speeltoestellen, basketbalring, een ping-pongtafel, baby-foot en een petanque baan. Jong en oud zullen zich hier thuis voelen.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden
Speelweide

Op de kleine speelweide kunnen kinderen terecht om te ravotten en/of bal-pluim sporten uit te oefenen.

Sanitair

Centraal op de camping bevindt zich het sanitair complex. Deze bevat vier douches, twee wasbekkens, vier toiletten en een douche met toilet voor gehandicapten. Naast het tenten plein is er een klein sanitair gebouw, uitgerust met vier toiletten, twee wastafels en een uitgietbak voor chemische toiletten. Douche munten zijn te verkrijgen in de receptie.

Wassalon

Het wassalon bestaat uit twee wasmachines, twee droogtrommels en twee wasbekkens voor het wassen van vuile schotels voor trekkers. Munten voor de machines zijn verkrijgbaar in de receptie.

Viervoeters

Op de hondenweide kan je jouw viervoeter even laten uitlopen. Ze vragen wel dat je het plein netjes achterlaat bij vertrek.

Alles weten over camping Strooiendorp

Leestip:  Avontuurlijk kamperen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in