De Grootste Vakantiebeurs in Vlaanderen!

Op zoek naar inspiratie voor je volgende reis? Ontvang je graag extra informatie over jouw volgende bestemming? Of wil je graag met je kinderen de wijde wereld in maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan ben je aan het juiste adres.

Het Vakantiesalon Antwerpen stelt elk jaar in Antwerp Expo een breed vakantieaanbod voor. Van een cruise in de Caraïben, tot een citytrip in Amsterdam, van een rondreis in Nepal tot een All-in vakantie in Spanje.

Vanaf 2019 zal het Vakantiesalon er anders uitzien. Om tegemoet te komen aan de vraag van vele bezoekers om de beurs nog overzichtelijker te maken, hebben we besloten de exposantengroep onder te verdelen in twee groepen: de verweg vakanties – vakanties waarvoor je het vliegtuig neemt (hal 4) en anderszijds de dichtbij vakanties, bestemmingen die je met de auto kan aandoen (hal 1).

Leestip:  Kampeerder sorteert voor op groene vakantie

In deze twee hallen vind je alle touroperators, reisagenten, toeristische diensten en transport. Voor de B&B en de campings en kampeerbenodigdheden, verwijzen we jullie graag door naar onze twee nieuwe beurzen: B&B Days en Let’s Camp .

Deze twee nieuwe beurzen vinden plaats op hetzelfde moment als het Vakantiesalon Antwerpen (dus van 24 tem 27 januari 2019), in respectievelijke hal 2 en hal 3.

Bovendien vind je in hal 2 eveneens een mooi aanbod aan motorvakanties

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in