Camping Stordal aan het fantastische Storfjord

Camping Stordal ligt aan het fantastische Storfjord, met natuur en cultuur op korte afstand. Stordal is een uitstekend startpunt voor een trip naar bijvoorbeeld Jugendstil-stad Ålesund, vogeleiland Runde, de stad Molde (met het jaarlijkse jazzfestival en de beroemde Atlanterveien), Trollstigen (het pad van de trollen) en Geiranger!

Camping Stordal

De camping zelf ligt direct aan het fjord aan de monding van het riviertje Stordalselva, dat tevens een uitstekende lokatie voor vissen is. In de zomer zal je meerdere cruiseschepen op weg naar Geiranger voorbij zien varen.

Stordal camping ligt in het centrum van Stordal. Indien je Stordal binnen rijdt via de hoofdweg, Rv 650, staat de camping duidelijk aangegeven. Via diverse routeplanners is Stordal makkelijk te vinden. Houd er echter rekening mee dat het om de gemeente Stordal in de provincie Møre og Romsdal gaat.

Leestip:  Rosy Garden Glamoureus - maar stoer - kamperen

Camping Stordal omgeving

Stordal camping is geopend van 1 mei tot 1 september.

Stordal

In het dorp Stordal heeft u de keuze uit de volgende winkels: twee supermarkten met ruime openingstijden, een postkantoor, een benzinestation, een cadeauwinkel en natuurlijk onze camping met kiosk.

Stordal is met zijn ongeveer 1000 inwoners qua inwonertal de kleinste gemeente in de provincie “Møre og Romsdal”. De gemeente beslaat echter een groot gebied, en bevat behalve het dorp Stordal ook het idylische Dyrkorn en verschillende bergboerderijtjes aan de westkant van het Storfjord.

De website houdt je op de hoogte van activiteiten, mogelijkheden en ander nieuws dat voor jouw, als liefhebber van Noorwegen, interessant kan zijn. Tevens kan je via de website een reservering plaatsen.

Ze weten zeker dat je zich zult vermaken en wensen je alvast een prettig verblijf!! Kijk op de site van Camping Stordal om alles te zien.

Leestip:  Buiten koken sinds 1949
 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in