Camping Schoonenberg kamperen in de natuur

Natuurkampeerterrein Schoonenberg is al jaren een familiebedrijf en wordt beheerd door Daphne Walker en Mike Snijders. Broer en zus worden in drukke periodes bijgestaan door gezinsleden.

Hun gasten zijn divers en komen vanuit heel Europa, maar voornamelijk zijn het toch Nederlanders die hun weten te vinden. Het terrein is aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen. Zo kunnen rustzoekers heerlijk met een boekje genieten voor de tent of caravan en kunnen jonge kinderen door het bos struinen en hutten bouwen. Wandelaars en fietsers kunnen dagenlang dolen door de Kennemerduinen en sportievelingen kunnen wandklimmen, skiën of mountainbiken in Spaarnwoude.

De camping bestaat uit twee laantjes met aan beide zijden door “groen” omzoomde plaatsen, al dan niet met elektra. Er zijn plaatsen waar je lekker op je zelf kunt staan, maar er zijn ook een aantal kleine veldjes waar je met meerdere kampeerders bij elkaar staat.

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten

Voor de tentkampeerders is er een veld met een kampvuurplaats in het midden. Hier kan een aantal keer per week kampvuur gestookt worden, al dan niet om er broodjes in te bakken en marsmellows te roosteren.

Honden

Honden zijn van harte welkom op hun terrein, mits aangelijnd. Zodra je de camping af bent mag de hond los. In het gehele parkengebied rondom de camping mogen honden loslopen. Ook het strand van IJmuiden is hondvriendelijk.

Omgeving

Schoonenberg is prachtig gelegen, midden in een eikenbos. Er is een grote verscheidenheid aan bomen en planten op het terrein, zoals een aantal grote beuken, taxus, wilde Jasmijn etc.

Website Camping Schoonenberg: www.campingschoonenberg.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in