MX-Imports specialist in het importeren van caravans

Ben jij op zoek naar een caravan om heerlijk te kamperen? Dan ben je bij MX-Imports aan het juiste adres.

Kamperen is tegenwoordig erg populair. Geen verre reizen of uren wachten op het vliegveld, maar direct naar je vakantiebestemming rijden om daar heerlijk te kunnen kamperen. Helaas is er door de stijgende populariteit een schaarste op de caravanmarkt ontstaan. Lange levertijden, verhoogde prijzen. Als je op zoek bent naar een caravan heb je dit vast al ervaren. Het is momenteel erg lastig om een caravan aan te schaffen, laat staan voor de juiste prijs.

Importeren

MX-Imports is specialist in het importeren van caravans en helpt je graag met het vinden van jouw (jong) occasion caravan. In de meeste gevallen zoeken wij deze bij onze oosterburen in Duitsland. En dit doen we natuurlijk volledig in overleg. We bespreken eerst je wensen en gaan vervolgens voor jou op zoek.

Leestip:  De mythe rond Tabbert

Omdat het aanbod in het buitenland hoger is dan in Nederland, kunnen we korte levertijden en lage prijzen garanderen. Door te importeren bespaar je dus aanzienlijk en krijg je meer voor jouw geld. En het fijne is, je ontvangt je caravan met Nederlands kenteken.

Meer waar voor jouw geld

MX-Imports neemt je namelijk alles uit handen. De zoektocht, de aankoopbemiddeling, het transport, en de invoer naar Nederland. Omdat we zelf het transport regelen, kunnen we de staat van de caravan goed beoordelen. Zo ben je zeker dat je een mooie en eerlijke caravan koopt. Jij hoeft de caravan dus alleen maar vakantie klaar te maken om heerlijk te gaan genieten.

Ben je op zoek naar een occasion caravan en wil je dit seizoen nog genieten van een heerlijke vakantie in jouw nieuwe caravan? Ga dan naar www.mx-imports.nl en neem vrijblijvend contact op.

Leestip:  SchipperCaravans - kampeer specialist in Limburg
 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in