Pop-Up camping de Wildevier avontuur op eigen bodem

Camping de Wildevier is een knusse pop-up camping die elk jaar op een nieuwe locatie neerstrijkt. Een plek waar ze back to basic gaan, maar waar ze je verrassen met gezellige filmavonden, muziek en warme broodjes in de ochtend. Een camping waar je smartphone aan de kant kan en je lekker kunt loungen in één van hun hangmatten. Waar je de avonturier in jezelf kunt terugvinden op de mountainbike of in een kano op het water. En waar ‘s avonds het kampvuur brandt terwijl je met de voeten omhoog kunt genieten van een lekker koud biertje.

Dit jaar mogen ze neerstrijken in Gieterveen, een klein dorpje in het prachtige Drentse landschap. Aan de voorkant van de camping vind je het gezellige eetcafé Ámoi, waar je lekker kunt eten en drinken op kruipafstand van je tent. Samen proberen ze jou deze zomer het ultieme vakantiegevoel te geven, maar dan in eigen land.

Leestip:  Résidence Valkenburg het vakantiepark in Zuid-Limburg
Faciliteiten 

Bij de Wildevier hebben ze geen overbodige luxe, maar is het laid-back en back-to-basic. Zo is er geen eigen stroom- of watervoorziening voor campers en caravans. Maar… op hun centrale veld kun je je telefoon of powerbank opladen bij de receptie, en hebben ze een gezamenlijke keuken waar je je jerrycan kunt vullen. Ook staat er een koelkast voor algemeen gebruik.

Verder zijn er uiteraard de normale sanitaire voorzieningen voor na je dagje avonturieren in de omgeving of luieren in de zon. En dit jaar kun je vlakbij de camping in het water plonzen ter verkoeling! Voor je afwas is er een wastafel met warm water en bij écht warm weer zetten we natuurlijk de sproeier aan voor de kinderen.

Website Pop-up camping de Wildevier: www.campingdewildevier.com

Leestip:  Eerste keer kamperen? De belangrijkste benodigdheden op een rij!
 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in