Camping Quinta da Cerejeira een oase van rust

Camping Quinta da Cerejeira is een plaats om te zijn, te blijven en terug te komen. Tijdens jou vakantie in Portugal is het goed verblijven op Quinta da Cerejeira. Een oase van rust en gastvrijheid, omgeven door pure natuur en het gemoedelijke Portugese leven van alle dag. Tijdens een rondreis door Portugal is dit een plek om langer te verblijven met familie en gezin.

In het middelpunt van Portugal vindt je de oude Quinta die is omgevormd tot een kleinschalig en bijzonder sfeervol vakantieoord. De Quinta en de directe omgeving hebben vrijwel alles in huis voor een perfecte vakantie in Portugal.

Camping Quinta da Cerejeira

De camping in Portugal is in 2010 door de ANWB genomineerd als fraaiste kleine charme camping van Europa. De camping bevindt zich deels in de oude boomgaard van hun Quinta, deels op naastgelegen terrassen, met 30 ruime plaatsen.

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure

Het terrein van de camping is prima bereikbaar voor grotere caravans en campers. Je kunt kiezen uit een staanplaats op het vlakke grasterrein of voor één van de ruime terrassen. Alle plekken zijn ruim en niet afgebakend en de bomen bieden altijd wel een lekkere schaduwplek.

Op de camping zijn alle voorzieningen van elektra 6 ampère tot sanitair met gratis warme douches. Gratis warm water voor de afwas, afvoer chemisch toilet aanwezig. Het fraaie uitzicht, het kleinschalige karakter en de gemoedelijke sfeer maken kamperen in Portugal tot een feest. Geniet ‘s avonds bij een goed glas wijn van de overweldigende sterrenhemel.

Faciliteiten
  • Een sfeervolle camping met ruime, vrije plaatsen.
  • Comfortabele en volledig ingerichte vakantieappartementen.
  • Een sfeervolle ruimte met een zelf service bar, boeken, spelletjes, koelkast, magnetron, wasmachine etc.
  • In alle ruimtes en op het gehele terrein gratis wifi.
  • Zwembad omringd door een prachtig terras en tuin.
  • Op korte afstand één van de grootste stuwmeren van Europa voor zwem- en watersportplezier.
  • Pachtige oud aquaduct, kathedralen en kastelen.
  • Wereldberoemde Convento de Cristo in Tomar.
Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Website: Quinta da Cerejeira

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in