Camping Pont de Deulin knus en gezellig

Camping Pont de Deulin – Pont de Deulin is een knusse, gezellige familiecamping in de Belgische Ardennen, binnen de driehoek Durbuy, Marche-en-Famenne en Hotton. De camping ligt aan de oever van de rivier de Ourthe, waar je heerlijk in kunt zwemmen.

Je mag rekenen op goed gezelschap, avontuur en uitzonderlijk dienstbetoon. Er zijn 47 ruime plaatsen, voor het grootste gedeelte omgeven met coniferenhagen. Hierdoor is er veel privacy en zal je nooit scheerlijn aan scheerlijn staan met je buurman of buurvrouw. Het groepsterrein voor groepen en verenigingen ligt afzonderlijk, wel aan dezelfde oever maar gescheiden van de familiecamping door de brug over de Ourthe, de ‘Pont de Deulin’.

De sanitaire voorzieningen zijn modern en goed onderhouden, je hebt geen muntjes nodig om warm te douchen. Zij zijn gewoon gastvrij. De camping biedt geen jaarplaatsen noch terreinen voor residentiële stacaravans.

Leestip:  De mooiste onontdekte plekjes in Europa om te kamperen

Zij bezorgen je heerlijke dagen op hun camping: of je nu gelukzalige rust zoekt of lekker actief bezig wilt zijn samen met je partner, je gezin, vrienden of vereniging. Zij hebben één basisregel: Als ze kunnen helpen, dan doen wij dat!

Activiteiten op en om Camping Pont de Deulin

Wil je eropuit trekken? De streek verkennen op een interactief of sportief avontuur? Je hoeft de camping niet te verlaten om informatie te vergaren of je activiteit te reserveren: bij de receptie van Camping Pont de Deulin kan je rechtstreeks tal van activiteiten in de streek boeken. Eens zo makkelijk! Samen met hun professionele sportpartner kunnen ze voor gezinnen, particulieren, groepen en verenigingen een activiteitenprogramma samenstellen helemaal op maat van wat jij of jullie wensen! Heb je zelf ideeën of suggesties? Altijd welkom! Enkele mogelijkheden in de buurt:

  • kanovaren
  • speleologie
  • via ferrata
  • hoogtepiste
  • adventure
  • mountainbiken
  • vespa’s
Leestip:  RTL 4 komt vanaf februari met nieuwe afleveringen CAMPINGtijd

ook stadsfietsen of elektrische fietsen zijn te huren …

Wil je alles weten over Camping Pont de Deulin

 4/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in