Hymermobil Exsis-i aanzienlijk minder dan 3,5 ton

Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen – met de Hymermobil Exsis-i kun je alles meenemen voor onderweg. Ondanks de omvangrijke uitrusting voor onderweg, bij een volledige bezetting en een flinke extra lading weegt de Hymermobil Exsis-i aanzienlijk minder dan 3,5 ton. In tijden waarin snelheidsbeperkingen, inhaalverboden voor vrachtwagens en hogere toltarieven in het buitenland evenals het gebruik door meerdere generaties een belangrijke rol spelen om te kiezen voor een bepaalde camperklasse, is dat een duidelijk pluspunt voor de Exsis-serie.

Hun innovatieve lichtgewichtconstructie combineert een gering gewicht zonder compromissen met een hoge mate van comfort. Ten aanzien van het design heeft HYMER bij de nieuwe Exsis gekozen voor een sportief, modern uiterlijk.

Highlights
  • Licht, smal en wendbaar dankzij 2,22 m buitenbreedte
  • Nieuwe HYMER-koplamp met geïntegreerd led-dagrijlicht en led-richtingaanwijzers
  • Exclusieve multifunctionele HYMER-achterlichten in led-hybridetechnologie
  • Grote panoramavoorruit
  • Nieuw ontworpen GFK voorzijde, dubbelschalig geïsoleerd voor uitstekende isolatie
  • Alle tanks en installaties zijn geïsoleerd en verwarmd
Leestip:  NKC - De Wingamm Oasi 610M economisch ingericht

Unieke opbouwtechniek

Rondom uitstekend beschermd: Het nieuwe HYMER PUAL 2.0 opbouwconcept met verbeterde schuimcompositie en een 100% houtvrije constructie zonder koudebruggen biedt een zeer hoge stabiliteit en uitstekende isolatiewaarden. Dankzij de doorlopende GFK lichtgewicht vloer is de Exsis-i immuun voor steenslag en weersinvloeden. De optionele GFK dakbekleding biedt volledige bescherming tegen hagel. Dankzij de unieke multilayer-technologie is het dak maar liefst dubbel beschermd!

Uitgebreide extra lading bij minder dan 3,5 ton!

Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen – met de Hymermobil Exsis-i kunt u alles meenemen voor onderweg. Ondanks de omvangrijke uitrusting voor onderweg, bij een volledige bezetting en een flinke extra lading weegt de Hymermobil Exsis-i aanzienlijk minder dan 3,5 ton. Onze innovatieve lichtgewichtconstructie combineert een gering gewicht zonder compromissen met een hoge mate van comfort. Op naar de toekomst!

Leestip:  NKC - Studiemodel Habiton by Bürstner in de verlenging

Alles weten over Hymer Exsis-i

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in