Camping Olavsberget een leuke familiecamping

Camping Olavsberget bij het idyllische Olavsberget! Een geweldige plek die zowel verhuur van hutten, nieuwe appartementen, kiosk, kamperen en een geweldig strand biedt.

Olavsberget Camping is een familiecamping met attracties voor het hele gezin.

Camping Olavsberget

De camping heeft zwem faciliteiten met een springtoren (5, 7 en 10 meter), 2 stranden en voetgangersbrug over de Katteøya. Het plein is centraal gelegen ten opzichte van verschillende activiteiten, winkelcentrum en buitenactiviteiten. De camping heeft 24 verhuureenheden en een parkeergelegenheid voor ongeveer 60 auto’s. Er zijn 12 appartementen, 9 hutten en 3 kamers.

De camping bestaat sinds 1950 en is het hele jaar open voor verhuur van cottages en appartementen. Het seizoensstart voor campers, kamperen en tent begint op 1 mei en eindigt op 1 september, afhankelijk van de weersomstandigheden. Ook is er draadloos internet op de camping.

Leestip:  Winterkamperen vereist de allerbeste uitrusting

De kiosk op de camping heeft veel te bieden, van lekker eten, drinken, ijs, snoep en nog veel meer! De kiosk is elke dag geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur.

Activiteiten

Olavsberget Camping ligt direct aan de buitenkant van Porsgrunn in de plaats Nystrand. Op 1,6 km afstand van Telemarksporten, waar het dagleven, winkels, Bergby’s familiereis, Plantasjen en Statoil te vinden zijn. Er is toegang tot de bus op ongeveer 300 meter afstand, wat het mogelijk maakt om te reizen zonder een vervoermiddel. Het busbedrijf  maakt het mogelijk om naar Langesund, Wrightegården en het centrum van Porsgrunn te komen.

Telemarksport heeft Nor-way Bus Express, dat meer landelijke reizen aflegt, bijvoorbeeld naar Kristiansand, Tønsberg en de luchthaven van Oslo. Olavsberget Camping heeft een eigen fastfoodkeuken.

Olavsberget is het hele jaar door een zeer populaire plek, vooral in de zomer. Bij hun heb je alles op één plek!

Leestip:  Leer knopen leggen voor zeilsport, klimmen en kamperen

Wil je meer weten over Camping Olavsberget

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in