Mobilvetta wanneer stijl veranderd in design

Een verhaal dat de wereld van het ‘vrije-tijds vervoersmiddel’ heeft veranderd waarbij het traditionele ambachtelijke werk is omgedraaid naar design. Het Mobilvetta verhaal heeft de weg naar internationalisering begaanbaar gemaakt, en geanticipeerd op de toekomst. Mobilvetta heeft zich zeer innovatief weten te ontwikkelen door de jaren heen.

Mobilvetta

Een nieuwe product filosofie heeft zich geïntroduceerd; Het ontwerp van een recreatief voertuig dat niet alleen rijk is uitgerust maar voelt als een ‘reizend thuis’. Het ambachtelijk werk in combinatie met geavanceerde technologie draagt bij aan de hoge kwaliteitsstandaard.

K-Yacht Tekno Design

De ‘Marine’ stijl en het Italiaanse design worden samen gebracht in de K-Yacht Tekno Design integraal modellen. Een exclusieve en nauwkeurige reeks van A-klasse modellen, met een elegante en wezenlijke vorm: het pure Italiaanse design.

K-Yacht Tekno Line

De ‘Marine’ stijl en het Italiaanse design worden samen gebracht in de K-Yacht Tekno Line integraal modellen. Een exclusieve en nauwkeurige reeks van A-klasse modellen, met een elegante en wezenlijke vorm: het pure Italiaanse design.

K-SILVER integraal

De ‘Marine’ stijl en het Italiaanse design worden samen gebracht in de K-Silver i integraal modellen. Een exclusieve en nauwkeurige reeks van A-klasse modellen, met een elegante en wezenlijke vorm: het pure Italiaanse design.

KEA P

Het perfecte model voor degene die zoeken naar een unieke stijl die de harmonie van lijnen en het design combineren. De Kea P heeft als semi-integraal een accuraat interieur design met een hoge standaard uitrusting en wooncomfort.

K-SILVER P

Het perfecte model voor degene die zoeken naar een unieke stijl die de harmonie van lijnen en het design combineren. De K-Silver P heeft als semi-integraal een accuraat interieur design met een hoge standaard uitrusting en wooncomfort.

Kea M

Het perfecte model voor degene die zoeken naar een unieke stijl die de harmonie van lijnen en het design combineren. De Kea M heeft als alkoof een accuraat interieur design met een hoge standaard uitrusting en wooncomfort.

Wil je alles weten over het Mobilvetta verhaal

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

Leestip:  Buscamper Freedom nieuw dochtermerk van Poolse Affinity

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in