Camping Noorddorperbos ontdek het

Camping Noorddorperbos, ontdek het geheim van Heemskerk kom tot rust aan de kust! en  ben je op deze rustig gelegen camping 250 meter van bos en duin…dan is het 10 fiets-minuten van het strand van Heemskerk of iets verder Castricum. Heemskerk bezit ook een tropisch recreatie zwembad. Watersport is volop aanwezig in Uitgeest (4 km). De Zwarte Markt in Beverwijk ligt op fietsafstand. Vanaf de camping mooie fietsroutes door duin- en polderlandschap. Steden als Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zijn binnen 30 minuten bereikbaar per auto of trein, maar natuurlijk ook per fiets.

Kenmerken Camping Noorddorperbos
  • Elektra-aansluiting (eurostekkers, 10 Amp.)
  • Verwarmd sanitair (dames en heren gescheiden), kinderbadjes en aankleedtafel
  • Overdekte fietsenstalling
  • Recreatieruimte met keukenblok en magnetron, televisie, bibliotheek
  • Wasmachine en droger
  • Op elke caravanplaats verhard terras
  • Speeltoestellen-zandbak-tafeltennis tafel
  • WIFI
  • Geen voor-/na- of seizoenplaatsen
Leestip:  Ticketverkoop Kampeer & Caravan Jaarbeurs gestart!
Tropisch recreatie zwembad De Waterakkers

De Waterakkers in Heemskerk is niet alleen een begrip als uniek zwemparadijs. Zo zijn er ook andere ontspanningsmogelijkheden, zoals in Sauna & Thermen “De Waterakkers”. In Sauna & en Thermen “De Waterakkers” kan men zich eens lekker laten verwennen in een gemoedelijke en mediterrane sfeer. Men vindt er grote diversiteit aan faciliteiten, waaronder zonnebank- en massagevoorzieningen en een schoonheidssalon. Bijzonder zijn het ruime assortiment aan sauna-arrangementen, een ideale mix van alle geboden faciliteiten en een garantie voor een optimale ontspanning en verzorging.

Strand van Heemskerk

Alleen bereikbaar met de fiets. Strandpaviljoen aanwezig. Openingstijden Van zonsopgang tot zonsondergang Openingsperiode Hele jaar

Uitgeestermeer

Bij het Uitgeestermeer is volop watersport recreatie mogelijk. Alkmaarder- en Uitgeestermeer heeft ongekende natuurwaarde Het Alkmaarder- en Uitgeestermeer heeft nagenoeg ongeschonden oevers. Dat zie je niet vaak. De natuurwaarden van het meer zijn daardoor hoog. Maar ook de waterkwaliteit is uitstekend. In ondiepe gedeelten van het meer kunnen zwemmers met gemak hun voeten zien. Daarmee is het voor watersporters en zwemmers een aantrekkelijke pleisterplaats.

Leestip:  In het Boheems Paradijs beleef je het zigeunergevoel

Wil je meer weten over Camping Noorddorperbos

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in