Camping Duse Udde bij Vänerhavet

Duse Udde Camping is een echt pareltje in een prachtige omgeving. De natuur biedt mooie natuur- en fietspaden en een rijke flora en fauna.

Het heeft een fantastisch zwembad met de kindvriendelijke stranden en gezellig kliffen. Met een prachtig uitzicht op Vänerhavet is het meer dan honderd jaar oude vuurtoren, nu een gezellig restaurant. De nabijheid van het meer Vänern maakt Duse Udde een paradijs voor watersporten zoals windsurfen en vissen, kamperen kan ook een eigen jachthaven bogen.

Camping Duse Udde

Kamperen in het midden van de open-air paradijs Duse Udde, een zeer goed onderhouden camping op één van de mooiste stranden Vänern’s. Met 350 plaatsen voor tenten, caravans en campers, 50 huizen en alle diensten.

Restaurantvuurtoren

We raden een bezoek aan de charmante en gezellige restaurantvuurtoren aan. Het is een oude vuurtoren die is gerenoveerd tot een heerlijk restaurant met de perfecte locatie direct naast het fantastische meer van Vänern. Hier kan je als bezoeker genieten van het prachtige uitzicht en het heerlijke lekkere eten.

De nabijheid van het meer Vänern maakt Duse Udde een paradijs voor watersporten zoals windsurfen en vissen, en de camping kan ook trots zijn eigen dat zei een gasthaven hebben. In de omgeving zijn er zowel parken, waterfietsen en speeltuinen leuke faciliteiten voor een echt aangenaam verblijf.

Meer informatie over Camping Duse Udde

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

Leestip:  Avontuurlijk kamperen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in