Camperpark Kuikhorne aan het water

Camperpark Kuikhorne in Friesland is prachtig gesitueerd tussen Dokkum, Leeuwarden en Eernewoude en direct bij de dorpen De Westereen en Feanwâlden. Zij hebben prachtige camperplaatsen aan het water, ( De Zwemmer, de verbindingsweg tussen het Lauwersmeer en Bergumermeer.) aan de haven of op het grasveld aan de haven.

Camperpark Kuikhorne

is een mooie camperlocatie aan het water om de omgeving van Friesland te ontdekken. Hun camperplaatsen in Friesland liggen direct aan onze jachthaven en dus aan het water! Ontdek Friesland met de fiets of met de sloep of ga heerlijk fietsen door de Friese Wouden en pak onderweg een terrasje mee. Op het park zelf doen zij hun uiterste best om het je naar de zin te maken. Het moderne toiletgebouw is altijd schoon, er is warm water en je kan gebruik maken van de vuilwater loosput. Daarnaast is er gratis internet. Zij hopen je binnenkort eens te mogen verwelkomen op hun camperpark Kuikhorne in Noord Oost Friesland!

Leestip:  De brandstoftransitie voor campers
Camperplaats van het jaar 2015

De NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) houdt ieder jaar de verkiezing  van “Camperplaats van het jaar”. Met een gemiddelde score van een 9,9 zijn zij nummer 1 van 2015 geworden! Een resultaat waar zij natuurlijk erg trots op zijn! In 2011 zijn zij als 2e geëindigd en in 2013 waren zij 3e!  Hun camperplaatsen zijn in 2017 beoordeeld met een gemiddeld cijfer van een 9,4!

Faciliteiten

Op camperpark Kuikhorne vind je alle voorzieningen voor een geslaagde vakantie. Zij hebben naast prachtige camperplaatsen aan het water, een schoon en ruim toiletgebouw, wasmachine en droger, watertappunt en nog veel meer voor een geslaagde vakantie! Zij beschikken over 25 camperplaatsen met ieder een eigen stroompaal. Je hebt keuze uit een camperplaats aan het water, de haven of op het grasveld, met uitzicht over de haven. Er is altijd iemand op het terrein aanwezig. Honden zijn welkom (mits aangelijnd en buiten het terrein graag uitlaten).

Leestip:  NKC - Frankia Platin Pure: versoberd vlaggenschip
De omgeving van Camperpark Kuikhorne

De omgeving van Camperpark Kuikhorne is zeer veelzijdig. Hun Camperpark bevindt zich precies tussen de belangrijkste plaatsen van Noord Oost Friesland: Eernewoude, Dokkum, Kollum en Burgum. Deze plaatsen zijn goed bereikbaar per fiets vanaf het camperpark. Verder vind je hier watersport, prachtige fietsroutes naar mooie Friese stadjes en dorpen.

Een NS station is op 5 minuten afstand. Voor meer informatie over Camperpark Kuikhorne

 5/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in