Camping Haliotis met bloemrijke context

Camping Haliotis, aan de oever van de Couesnon, dichtbij Pontorson, straalt rust uit, iets wat versterkt wordt door de Japanse tuin. De landelijke, bloemrijke context leent zich voor ontspanning en spreekt iedereen tot de verbeelding, of je nu als stel komt, of als gezin. Ouders waarderen de rust van de ligging, het terras van de bar aan het verwarmde zwembad, de sauna en het fietspad tussen de camping en Mont St Michel. Kinderen kunnen zich uitleven  op het sportterrein, in de nieuwe speeltuin, de kinderclub en op de kinderboerderij met geiten, pony’s en konijnen.

Al het comfort voor een geslaagde vakantie

De camping beschikt over de nodige voorzieningen voor een geslaagde vakantie. De recente mobilhomes beschikken over complete keukenuitrustingen, ruime badkamers en aangelegde terrassen. Kampeerders met tent, caravan of camper kunnen terecht op standplaatsen die afgezet zijn door dichte heggen waardoor je van jou privacy kan genieten. Alle standplaatsen hebben elektra, met een wateraansluiting in de nabijheid.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin
Individueel sanitair

Camping Haliotis bied je eveneens de mogelijkheid tot individueel sanitair op jou standplaats. Deze comfortplaatsen beschikken over een complete badkamer.

Tussen Bretagne en Normandië

De camping is een ideaal uitgangspunt om Mont St Michel te bezoeken met zijn baai. Door de ligging in een streek met een schitterende natuur, bij St Malo, Cancale, Fougères, Granville en de Normandische en Bretonse kust, kan je jou hart ophalen. Een ideale bestemming voor jou volgende vakantie…

Zwembad Camping Haliotis

Camping Haliotis heeft een infrastructuur die je alle comfort biedt. Een verwarmd zwembad dat altijd een temperatuur heeft zodat er ongeacht het seizoen in gezwommen kan worden. Buiten het zwembad om is er ook een bubbelbad voor 13 personen en een pierenbad voor de allerkleinsten.

Voor meer informatie over Camping Haliotis kijk hier

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in