Camping de Molenhof in het hart van Twente

Op één van de mooiste plekken in het hart van Twente, vindt u camping de Molenhof. Je hoeft zich niet meer druk te maken over de kinderen, hier hebben ouders ook vakantie. Als de kinderen zich vermaken.. dan heb jij zelf ook vakantie! Het klinkt misschien afgezaagd maar bij Camping De Molenhof geldt dit gezegde zeker.
De kinderen kunnen zich prima vermaken in één van de 34 speeltuintjes, de overdekte speelboerderij met water speelplaats en airtrampoline. Tijdens de schoolvakanties doet het Recreatie-team ook nog een duit in het zakje.

Waterplaza

De Waterplaza met buiten een lagunebad en speeltoestel, en binnen een verwarmd zwembad met waterglijbaan heeft grote aantrekkingskracht op jong en oud. Bij lekker zomerweer kan het dak van het overdekte zwembad open en ontstaat een Waterplaza van maar liefst 2000m2.

Leestip:  Kamperen en logeren op een kleine en kleurrijke camping tussen de houtwallen

Ook buiten de schoolvakanties heerst er een gezellige drukte op de camping. Bij hun kampeert je nooit alleen! Op alle ruime comfort kampeerplaatsen heb je aansluitingen voor elektra, afvoer, kabel tv en een water tappunt. Op alle plaatsen heb je ook toegang tot draadloos internet.

Heb je zelf geen tent of caravan maar wilt je wel de gezelligheid van de camping. Je kunt ook een luxe lodge of familiehuis huren. Deze gezellige 5 sterren gezinscamping biedt je alles voor een geslaagde vakantie. Volop zwemplezier  in het overdekte zwembad en het buitenzwembad.

De camping

De camping is fraai en zeer ruimtelijk aangelegd en heeft volop voorzieningen voor een geslaagde vakantie. Alle plekken zijn comfortplaatsen met aansluitingen voor:

  • elektra (10 Ampere)
  • afvoer
  • kabeltelevisie (32 zenders)
  • watertappunt
  • Free Wifi
  • Je betaalt niets extra voor deze luxe op jouw plek. Vanaf de meeste plekken heb je zicht op een speeltuintje.
Leestip:  Camping Zennijs gelegen in de Leiestreek

In de uitgebreide verwarmde sanitairgebouwen is het wel heel bijzondere kindersanitair in boerderij-stijl. Hier kunnen de jongste gasten gebruik maken van de kindertoiletten, kinderwastafels, kinderbadjes of gaan douchen onder de kippetjesdouche.
Voor de viervoeters is er een hondendouche. Uiteraard vindt je ook gehandicaptensanitair in hun gebouwen.

Het gebruik van warm water en douches is inbegrepen in hun tarieven. Op alle plaatsen mag je eventueel een hond meenemen.

Website Camping de Molenhof: www.demolenhof.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in