Ben jij het zat om op één vakantiebestemming te blijven hangen?

De Roadtrip Company “voor een mooie vakantiebestemming” is een jonge en ambitieuze online reisorganisatie. Zij organiseren autovakanties waarbij de vrijheid van de reiziger voor hun op nummer één staat. Hun slogan is dan ook: “Feel free to go!”.

De klant is koning. En daarom bepaal je bij hun helemaal zelf, van begin tot eind, hoe je reis eruit gaat zien. Waar ga je heen, hoe wil je daarheen en wat wil je uiteindelijk op je bestemming gaan doen? Ze hebben een groot aanbod en voor elk wat wils, zo kan iedereen zijn ideale vakantie samenstellen.

Kortom, Roadtrip-Company is meer dan een reisorganisatie zij staan namelijk garant voor een unieke vakantiebeleving.

Roadtrip-North

Als de keuze gemaakt is om een Roadtrip te maken naar het noorden dan krijgt het reisgezelschap een Roadtrip-Card-North. Dit houdt in dat het reisgezelschap alleen de campings kan bezoeken met de pas/card die verbonden zijn aan dit gebied/North. Het gaat om de campings die zich bevinden in Zweden en Denemarken.

Leestip:  Mijlpaal: BOVAG rapporteert half miljoen elektrische auto’s

Roadtrip-South

Als de keuze gemaakt is om een Roadtrip te maken naar het zuiden dan krijgt het reisgezelschap een Roadtrip-Card-South. Dit houdt in dat alleen de campings kunnen worden aangedaan die verbonden zijn aan deze pas/card. Het gaat om de campings die gelegen zijn Spanje en Frankrijk.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in