Camping L’Eau Rouge Stavelot

Op camping L’Eau Rouge vind je de rust, het prachtig groene terrein, het riviertje l’Eau Rouge dat zich langs de camping slingert, maar ook de gemoedelijkheid, netheid, sfeer van rust en toch de verrassende afwisseling met veel avontuur en eigen buitenzwembad voor je en jou kinderen. Ontdek de camping en beleef hier een heerlijke vakantie!

Eigenaren Frank en Franka ontvangen je graag op de gezellige camping l’Eau Rouge in de Belgische Ardennen.

Ardennen Camping L’Eau Rouge – Duizend kleuren groen

De prachtige bossen, romantische riviertjes, indrukwekkende rotswanden en authentieke dorpjes zijn de ingrediënten die onze camping in de Belgische Ardennen tot een unieke camping maken. Duizend kleuren groen staat voor de prachtige natuurlijke omgeving waar je na iedere bocht weer wat nieuws ontdekt! De natuur in de Ardennen is een ware bron van inspiratie, waar ze zuinig op zijn. Voor hun is de natuur erg belangrijk, dit zie je terug op en rond deze camping in de Ardennen, Stavelot.

Leestip:  Camping De Sangershoeve in een prachtig natuurgebied
Voorzieningen & activiteiten Ardennen Camping L’Eau Rouge

Op camping L’Eau Rouge zijn voldoende voorzieningen om van jou vakantie naar de Belgische Ardennen een topvakantie te maken. Zo is de camping voorzien van in 2012 vernieuwd sanitair, een speeltuin voor de kinderen en een ruime kantine met gezellig terras.

Voor de actievelingen onder ons is er van alles te beleven op en rond deze camping in Stavelot. Er liggen hier bijvoorbeeld fantastische wandel- en fietsroutes. De Belgische Ardennen leent zich daarnaast voor activiteiten zoals forelvissen en handboog schieten. De omgeving van deze camping in Stavelot biedt ook leuke bezienswaardigheden zoals de Grotten van Hotton, Waalse mijnen, Reinhardstein, het attractiepark Plopsacoo en niet te vergeten: het F1 Circuit Spa Franchochamps dat op steenworp afstand van Camping L‘Eau Rouge in Stavelot ligt.

Leestip:  Op zoek naar een glamping in Frankrijk? Dit zijn de 3 mooiste plekjes!
Activiteiten

Op en rond Camping Eau Rouge in Stavelot is van alles te beleven. Er liggen hier fantastische wandel- en fietsroutes. Het Ravel netwerk biedt voor de mindere ‘klimmers’ onder ons een uitermate geschikte uitkomst om de Ardennen al fietsend te verkennen. Dit netwerk bestaat uit nieuwe fietspaden die geplaatst zijn op voormalige spoorwegen en zijn voorbehouden voor niet gemotoriseerd verkeer.

Kijk hier eens voor meer informatie voor camping L’Eau Rouge

 1/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in