Reisfoto van het Jaar verkiezing

De Vakantiebeurs en Getaway Travel organiseren de Reisfoto van het Jaar verkiezing & Photo Friday. De Vakantiebeurs gaat samen met online reisplatform Getaway Travel en Qatar Airways de Reisfoto van het Jaar verkiezing organiseren. De maker van de mooiste (verre) reisfoto wint twee tickets naar Nieuw-Zeeland met Qatar Airways. De winnaar wordt vrijdag 12 januari op de Vakantiebeurs bekendgemaakt. Dit gebeurt op Photo Friday. Op deze vrijdag staat reissfotografie met veel masterclasses en worskshops centraal.

Reisfoto van het Jaar

De Reisfoto van het Jaar wedstrijd beleeft dit jaar haar tweede editie. Aan de eerste editie deden meer dan 8.000 (amateur) fotografen mee en meer dan 40.000 reizigers brachten hun stem uit.
De winnaar wordt bepaald door een vakjury van docenten van de Getaway Academy. De Getaway Academy is het opleidingsinstituut van Getaway Travel waarin semi-professionele en amateur content makers opgeleid worden binnen de vakgebieden reisfotografie, reisvideo, travel bloggen en copy-writing.

Leestip:  Code oranje bij Europese campingaanbieder
Photo Friday

De Reisfoto van het Jaar verkiezing heeft een rechtstreeks verbinding met de Vakantiebeurs die van 10 tot en met 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt. Op “Photo Friday” geven de docenten van de Getaway Academy workshops en Masterclasses. Op het programma staan onder meer workshops portretfotografie, wildlife fotografie en fotografie met je smartphone.
De genomineerde deelnemers zijn aanwezig bij de uitreiking van de reisfotowedstrijd. Hun foto’s worden besproken door de vakjury en uiteindelijk verlaat één winnaar de Jaarbeurs met twee tickets Nieuw-Zeeland op zak. Photo Friday vindt plaats in de Experience hal, in hal 9,  op vrijdag 12 januari.

Deelname is doneren – Jouw verre reis is meer waard dan je denkt

De deelnemers dragen met het inzenden van hun mooiste foto bij aan een groenere aarde. Hiermee genereren zij namelijk ‘groene schepjes’ die Getaway Travel vervolgens omzet in een donatie aan goededoelenorganisatie Justdiggit. Justdiggit ziet de oplossing van klimaatverandering in het vruchtbaar maken van droge stukken land, samen met de lokale bevolking.

Leestip:  Tweede editie Vakantiebeurs voor mensen met beperking
Over de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is de perfecte aftrap om alvast in de juiste vakantiestemming te komen. Doe inspiratie op, plan een leuke stedentrip, waan je in de jungle of voel de hitte van de woestijn. Twijfelt de vakantieganger of hij zijn drone moet meenemen op vakantie, een compactcamera of een spiegelreflex? Dat treft, de vrijdag van de Vakantiebeurs staat in het teken van fotografie. Fietsvakantie? Op de beursvloer is daarvoor een speciaal plein met reisspecialisten.

Op het Urban Terras vertellen bloggers uit wereldsteden waar reizigers de meest bijzondere plekjes in ‘hun’ stad vindt. En zo gaat het nog even door op de Vakantiebeurs. De Vakantiebeurs helpt bezoekers aan de beste ideeën voor een fantastische vakantie. De Vakantiebeurs wordt van 10 tot en met 14 januari in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. Meer informatie op vakantiebeurs.nl

Leestip:  Welke brandblusser koop je voor camper of caravan?
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in